Meghans far klar på opgør i retten: Vil smide alle kort på bordet

Thomas Markle fortæller i et interview med britiske The Sun, at han er klar til at smide alle kortene på bordet i retten.

Thomas Markle er klar til at møde sin datter i retten. Foto: Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

En strid imellem forældre og barn er måske ikke så unormalt, men det løses oftest på dagen og udvikler sig ikke til et længerevarende skænderi. Men for Meghan Markle og farmand Thomas Markle, så er deres uvenskab bredt beskrevet – og nu har Thomas Markle lagt kortene på bordet.

Artiklen fortsætter under videoen.

– Jeg vil se Meghan i retten, lyder det til britiske The Sun.

Den 75-årige Thomas Markle har vidnet i en sag omkring et brev, som hun skrev til ham ovenpå deres voldsomme uvenskab. Thomas Markle har blandt andet advaret hertuginden om, at hun kan vente sig en kamp, hvis hun vil sagsøge en af de britiske aviser.

– Jeg ville ønske, at det ikke var nået hertil, men jeg vil vidne imod ting der er blevet sagt om mig. Løgnene, forklarer Thomas Markle og fortsætter.

– Når Meghan og jeg ender i retslokalet, så vil det blive forbløffende for alle.

Faderen fortæller videre, at det vil blive følelsesladet.

Grunden til, at hele missæren startede, er, at Thomas Markle har besluttet sig for at vidne til fordel for en avis – der delte det brev, som Meghan personlig havde skrevet til sin fader. Meghan har sagsøgt avisen, der delte brevet.

Thomas Markle har efterfølgende gjort sig opmærksom, da han sagde at forlade konghuset var ‘det dummeste’ og at Harry bliver kørt rundt i manegen.

Meghan og Thomas har ikke talt sammen siden perioden op til Meghans bryllup i maj 2018.

Powered by Labrador CMS