Meghans bror blev forlovet: Tre dage senere var han i håndjern

Det er ikke lige til for familien Markle, der endnu engang er i problemer.

Det er ikke alle, der kan have et lykkeligt bryllup som Meghan og Harry – bare spørg hendes bror, der er kommet på kant med loven. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det er næppe nogen hemmelighed, at Meghan Markles familiære forhold er kompliceret. Og i kølvandet på Meghans indtræden i den royale familie, så er hele hertugindens familie også kommet i søgelyset.

Thomas Markle Jr., der er Meghan Markles halvbror, har netop offentliggjort sin forlovelse. Men blot tre dage efter, han havde offentliggjort, han var blevet forlovet, så ændrede alt sig for ham. Han blev nemlig stoppet af Oregon State Police, hvor han blev bedt om at tage en alkoholtest – og her viste det sig, at Meghans halvbror ikke kunne holde sig på den gode side af loven.

I Oregon må man køre med en promille på 0,8, men Thomas Markle Jr. kørte med 1,1 i promille. Det betyder, at han blev arresteret og taget med til Grants Pass Sobering Center, hvorefter at hans bil også blev konfiskeret.

Ikke første gang

Thomas Markle Jr. har flere gange haft problemer med loven. I januar 2017 blev han arresteret i en sag om vold, hvor han i fuldskab havde holdt sin kæreste, Darlene Blunt. Kæresten droppede efterfølgende sagen – og siden er de blevet forlovet.

Kilder fortæller til People.com, at Meghan Markle ikke har nogen kontakt til Thomas Markle Jr. Der har været flere kontroverser omkirng Thomas Markle Jr. i de seneste år – og han påstod også, at Meghan ikke havde sendt en invitation til Meghans far – Thomas Markle – da hun skulle giftes med Harry.

Powered by Labrador CMS