Meghan Markle fik hemmeligt besøg

Meghan har angiveligt selv arrangeret det hemmelige besøg.

Udgivet Opdateret

I tirsdags fik Meghan Markle et besøg af den mere særlige og prominente art. Det viser sig nemlig nu, at Hillary Clinton har foretaget et hemmeligt besøg hos Meghan Markle på Frogmore Cottage.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men som om det ikke var nok at møde hertuginde Meghan, så fik Hillary Clinton også lov til at møde den lille Archie. Og det var angiveligt Meghan, der havde inviteret Clinton på besøg i det engelske.

En kilde fortæller til People, at de to kvinder gav hinanden et kram, inden de brugte eftermiddagen på at diskutere en masse emner, samt at tale om et brev, som Meghan havde sendt til Hillary Clinton som blot 11-årig.

Meghans brev havde foreslået, at Clinton skulle få standset en sexistisk reklame for rengøringsmiddel til køkkenet.

Bogrejse

For Hillary Clinton falder besøget i England sammen med, at hun i øjeblikket er igang med en større bogturné, som skal være med til at skabe interesse om hendes bog ‘The Book of Gutsy Women’, som er skrevet i samarbejde med datteren Chelsea.

Men til BBC har Hillary Clinton også kommenteret på, hvordan hele situationen omkring Meghan Markle er, da det royale par er igang med at sagsøge flere medier.

– Hun har skabt hendes egen vej i verden. Så bliver hun forelsket og han bliver forelsket i hende. Alle burde fejre det, fordi det er en sand kærlighedshistorie. Du kan kigge på dem og se det, lyder det fra Clinton ifølge People.

Samtidig kommenterer Hillary Clinton også på, at det ikke er nemt at være i søgelyset, men at man med tiden lærer nogle ting, der gør det mere overkommeligt.

Powered by Labrador CMS