Meghan Markle bukker under for presset: Må tage pause fra turne

Meghan Markle har måtte sande, at det er hårdt at være på royal-rundrejse.

Udgivet Opdateret

Det kan være hårdt at følge med de royale, når de er på en turne rundt i verden. Det har Meghan Markle måtte sande, da hun mandag har taget en fridag fra de royale pligter, inden hun igen tirsdag følger prins Harry rundt i Australien.

Hertuginde Meghan har haft en travl start på parrets første royale turne sammen. Hun har både offentliggjort, at parret venter en baby, mens hun har skulle deltage i endeløse mængder af events.

– Hertuginden har været meget træt efter åbningen på rejsen. Hende og prins Harry har taget en fælles beslutning om, at hun lige tager en pause fra et par begivenheder. Hun er ikke syg eller helt kørt ud, men hun glæder sig til at møde en masse mennesker, siger en anonyme kilde til Mirror.

Prinsen fortsætter ufortrødent

Mens Meghan Markle tog det afslappet mandag, så har prinsen brugt dagen på at besøge Butchulla-folket, der oprindeligt boede på Fraser Island.

Her blev prinsen mødt med traditionelle velkomstceremonier, hvor at han blev beskyttet mod onde ånder. Grunden til at prinsen besøger Fraser Island er, at øen er hjemsted for de særlige Satinay-træer, som er op mod 1000 år gamle. Derfor er skoven blevet en del af Commonwealth-samarbejdets initiativ, der skal beskytte skove overalt i Commonwealth.

De specielle træer blev blandt andet brugt, da havnen i London blev anlagt tilbage i 1930’erne, fordi de er særligt gode i vand.

Powered by Labrador CMS