Meghan forsøger med forbud

Meghan Markle vil nu have et forbud mod at navngive de venner, der forsvarede hende under problemer med pressen.

Meghan prøver lige nu at beskytte sine venner mod pressen.Foto: Pool / SCANPIX
Foto: Pool / SCANPIX

Udgivet Opdateret

Meghan Markle prøver lige nu at forhindre, at hendes fem venner, der forsvarede hende i et interview med det amerikansk ugeblad People Magazine bliver navngivet i forbindelse med hendes retssag mod avisen the Mail on Sunday.

Meghan sagsøger avisen for brud på hendes privatliv, fordi de udgav et privat brev hun havde sendt til hendes far. Det skriver The Sun.

I den forbindelse er der risiko for, at de venner der offentligt forsvarede hende i et interview bliver navngivet.

Venner hjælper Meghan

Meghan fik igennem sin tid i det britiske kongehus meget kritik i medierne og på et tidspunkt forsvarede fem af hendes venner hende i et interview med ugebladet People Magazine.

Artiklen fortsætter under videoen.

Under interviewet kom det frem, at 38-årige Meghan havde skrevet et brev til hendes far Thomas Markle tre måneder efter, at han ikke kunne følge hende til alteret på grund af et hjerteanfald.

Brevet blev efterfølgende trykt i the Mail on Sunday, hvilket fik Meghan til at sagsøge bladets forlægger for brud på hendes privatliv.

Faren ville gerne have brevet trykt

Avisen siger, at Meghans far gerne ville have brevet udgivet som et modsvar på de løgne hendes venner var kommet med i interviewet.

Under interviewet blev hendes venner holdt anonyme og Meghan prøver nu at sikre, at de forbliver anonyme, selv hvis de skal vidne i sagen mod avisen.

En talsperson for avisen har sagt, at de ikke har nogle planer om at afsløre identiteten af de fem kvinder, men at deres udsagn vil være hovedbeviser i sagen og derfor ikke kan se, hvorfor de skal holdes anonyme.

Meghan Markle og Prins Harry bor nu i USA, efter de har droppet den kongelige familie tidligere på året.

Powered by Labrador CMS