Meghan deler helt speciel video af fødselsdagsbarnet

Mor læser højt for Archie og far søger for at få den lille happening foreviget.

Meghan har delt en herlig video af Archie på Instagram i anledning af hans 1 års fødselsdag. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Toby Melville/Pool
Meghan har delt en herlig video af Archie på Instagram i anledning af hans 1 års fødselsdag. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Toby Melville/Pool
Udgivet Opdateret

Harry og Meghans søn Archie kunne onsdag den 6. maj fejre 1 års fødselsdag. Begivenheden blev markeret i den lille families nye hjemby Los Angeles.

Artiklen fortsætter under videoen

I dagens anledning har Meghan og Harry optaget en sød lille video, hvor hun til stor fornøjelse for fødselaren læser højt af børnebogen ‘Duck! Rabbit!’. Det skriver Mirror.

Klippet er delt på velgørenheds-organisationen ‘Save the Children’ Instagramprofilen og er til fordel for ‘Save with Stories-kampagnen’, der sigter mod at skaffe penge til børn og familier, som lider på grund af coronavirus-pandemien, der raser i hele verden.

“And! Kanin!’ Meghan, hertuginden af ​​Sussex (og Harry, hertugen af ​​Sussex bag kameraet), læste for deres søn Archie til hans første fødselsdag. Tillykke med fødselsdagen, Archie!

Tak hertuginde Meghan for at hjælpe os med at skaffe presserende midler til vores kamp mod coronavirus ved at læse Duck! Rabbit,” lyder teksten til opslaget.

I videoen kan man se hvordan Archie griner men også, at han på et tidspunkt pludselig synes, han skal interessere sig for nogle af sine andre bøger.

På et tidspunkt smider han også en bog på gulvet og i den forbindelse kan man høre de stolte forældre fnise.

Harry og Meghan har opfordret til, at man donerer et beløb til velgørenheds-organisationer, der arbejder til fordel for udsatte børn, fremfor at give Archie gaver. Blandt andet netop ‘Save the Children’.

Alle indsamlede penge vil gå til de mest sårbare familier i England og rundt om i verden.

Powered by Labrador CMS