Meghan bringer ærkeamerikansk tradition ind i kongehuset: Derfor ændrer det alt

Kongehuset plejer at have travlt, men en amerikansk højtid kan have haft indvirkning på, at både Harry og Meghan har helt fri torsdag.

Meghan Markle kan meget vel have store planer for Thanksgiving. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Thanksgiving har en helt særlig plads i den amerikanske bevidsthed – og Meghan Markle har taget den amerikanske tradition med til det britiske kongehus, skriver Mirror.

Men særlig Thanksgiving i år vil få en helt særlig betydning, da det vil være den første Thanksgiving, hvor hun er en del af den royale familie.

Og kigger man nærmere på den officielle kalender i det britiske kongehus, så har hverken prins Harry eller hertuginde Meghan Markle nogle planer til Thanksgiving.

Kæmpe middag er en mulighed

Den amerikanske højtid har altid skattet det familiære samvær højt, hvor store middage, hygge og amerikansk fodbold har været nogle af de ingredienser, der har gjort højtiden til en tradition.

Og i det britiske kongehus, der skal man ikke kigge langt efter muligheden for at lave en stor middag.

Der er nemlig prominente naboer til parrets Nottingham Cottage i form af Kensington Palace, hvor William, Kate, George, Charlotte og Louis bor.

Har tidligere vist kokkeevnerne

Dengang Meghan Markle stadig var en feteret TV-stjerne i showet ‘Suits’, der viste hun prøver på sin kunnen i køkkenet. Tilbage i 2016 lagde hun nemlig et billede op på Instagram med en stor, tilberedt kalkun, hvortil teksten sagde: “Oh, den her gang har jeg stegt den perfekte Thanksgiving-kalkun! Spørgsmålet er, om jeg kan gøre det igen? Der er pres på”.

Om Meghan Markle har inviteret dele af hendes familie over – er endnu uvist.

Powered by Labrador CMS