Megastjerne beskyldt for at lede en kult

Musikeren R. Kelly benægter alle anklager mod ham.

R. Kelly bliver beskyldt for at drive en art kult. Foto: By Allgamenab at English Wikipedia [Public domain], via Wikimedia Commons
Udgivet Opdateret

Musikeren R. Kelly bliver er i disse dage genstand for voldsomme anklager om, at han skulle drive en kult. Det er Buzzfeed, der bringer historien om, at Kelly skulle have seks kvinder boende i huse, hvor han har total kontrol over deres liv.

Ifølge Buzzfeed er det R. Kelly, der bestemmer, hvad tøj kvinderne har på, hvornår de sover, hvornår de må gå i bad, hvad de må spise – og han skulle derudover have kontrol over deres sexliv, der angiveligt bliver optaget på video.

Forældre fortæller om datter

Forfatteren til artiklen, Jim DeRogatis har været i kontakt med forædrene til en af de kvinder, der angiveligt er fange hos musikeren. Hun er 19 år gammel, og forældrenes fortælling bakkes op af andre vidner, der fortæller, at de selv har været fanger hos musikeren.

Hovedpersonen selv har benægtet alle anklager. Hans advokat har gjort det klart, at Kelly er foruroliget over anklagerne mod ham, og at han benægter alt. Buzzfeed har selv kommenteret på artiklen og gjort det klart, at de står bag journalistens anklager.

Powered by Labrador CMS