Megahit vender tilbage

Det er endeligt bekræftet, at der kommer en sæson to af "Squid Game" - den mest sete Netflix-serie nogensinde

Udgivet Opdateret

Den populære sydkoreanske tv-serie "Squid Game", der er den mest sete Netflix-serie nogensinde, vender tilbage med en sæson to.

Det bekræfter Netflix på Twitter.

Netflix løfter samtidig en smule af sløret for næste sæsons handling. Det sker i et billede på Twitter, hvor overskriften er "Der kommer en helt ny runde".

Her lyder det blandt andet, at hovedrollen, Seong Gi-hun, vender tilbage.

Seriens instruktør, Hwang Dong-hyuk, har tidligere meddelt, at der arbejdes på en sæson to. Først søndag blev det dog bekræftet af Netflix selv.

Livsfarlig leg

Den voldsfyldte serie handler om en gruppe mennesker, der konkurrerer i en livsfarlig leg for at komme af med deres gæld. De 456 deltagere bliver løbende udskilt, når nogle dør, og andre overlever de forskellige lege.

"Squid Game" fik premiere i september sidste år og blev ifølge Netflix streamingtjenestens mest sete serie på blot 12 dage.

I løbet af de første 28 dage blev serien set i 1,65 milliarder timer globalt.

Det var rekord og langt over dobbelt så meget som nummer to, sæson et af "Bridgerton". Den blev set i 625 millioner timer de første 28 dage.

Lee Jung-jae (til venstre) vandt ved prisuddelingen Screen Actors Guild Awards i februar en pris for at spille hovedrollen Seong Gi-hun. Jung Ho-yeon (til højre) vandt for at spille rollen som Kang Sae-byeok.
Lee Jung-jae (til venstre) vandt ved prisuddelingen Screen Actors Guild Awards i februar en pris for at spille hovedrollen Seong Gi-hun. Jung Ho-yeon (til højre) vandt for at spille rollen som Kang Sae-byeok.

Vandt Golden Globe-pris

"Squid Game" var nomineret til tre Golden Globe-priser og vandt en enkelt.

Ved prisuddelingen Screen Actors Guild Awards (SAG) i februar vandt serien for bedste mandlige og kvindelige hovedrollepræstation i en dramaserie.

Den vandt også for bedste præstation af en skuespillergruppe i et drama.

Lee Jung-jae vandt for at spille hovedrollen Seong Gi-hun. Jung Ho-yeon vandt for at spille rollen som Kang Sae-byeok.

Det er ikke offentliggjort, hvornår sæson to af "Squid Game" får premiere.

Powered by Labrador CMS