Mega-stjernes hjem ryddet af indbrudstyve

Politiet troede de havde mistænkt på krogen ... men noget gik galt

Udgivet Opdateret

Megastjernen R. Kelly blev efter weekenden omkring 23. november flere ejendele fattigere, da flere indbrudstyve ryddede to af sangerens hjem i Atlanta. Det skriver flere amerikanske medier, herunder TMZ.

Ifølge TMZ skete de to indbrud, mens R. Kelly selv var på turné i New Orleans. De to indbrud skete tilsyneladende i forlængelse af hinanden, og de to boliger blev mere eller mindre totalt ryddet for værdier, da både møbler og alskens elektronik blev fjernet i forbindelse med de to indbrud.

Efterforskere, der har forbindelse til sagen, har til TMZ fortalt, at politiet faktisk formåede at anholde tre mistænkte, netop som de forsvandt fra en af boligerne i en varevogn. De mistænkte navngav en medsammensvoren og fortalte, at det var ham, Alfonso Walker, der havde beordret dem til at sælge sangerens indbo, fordi R. Kelly skulle flytte.

Fandt flere genstande under ransagning

Ifølge sangerens managere har Walker været deltidsansat af R. Kelly, og efter en ransagning af Walkers hjem har politiet fundet en del af sangerens ejendele. Ifølge TMZ har Walker selv haft forskellige forklaringer på, hvorfor man fandt disse genstande på hans bopæl.

Det var i øvrigt meningen, at den mistænkte skulle melde sig selv hos det lokale politi 5. december, men da han aldrig dukkede op, er han nu blevet efterlyst.

Powered by Labrador CMS