Mascha Vang i tårer

Den kendte influent og iværksætter er blevet gift med jagerpiloten Troels Krohn Dehli og har hele tre brudekjoler til den store dag

Udgivet Opdateret

Efter fire års forhold har influenceren, mediepersonligheden og iværksætteren Mascha Vang giftet sig med jagerpiloten Troels Krohn Dehli.

Det er sket på Holckenhavn Slot i Nyborg tirsdag den 2. august til en stjernespækket ceremoni med deltagelse fra blandt andre danseren Thomas Evers Poulsen, komikeren Thomas Hartmann og vejrværten Cecilie Hother.

Orkede ham ikke

Mascha Vang er en af Danmarks største influenter, og det er takket være sine følgere på de sociale medier, at hun i sin tid mødte sin Troels.

Følgeren, som var en bekendt af Troels Krohn Dehli, mente, at han ville være et perfekt match til Mascha.

Mascha Vang anmodede om at få lov til at følge ham på Instagram. Han godkendte anmodningen. Men da hun fandt ud af, at han boede i Jylland, orkede hun ikke at skrive til ham.

Men så skrev han til hende.

En rørt brud.
En rørt brud.

Kysset før hun kendte ham

De klikkede - så at sige - hurtigt over beskederne. Men der gik dog en rum tid, inden de mødtes, da Troels Krohn Dehli var udstationeret i Litauen. Men kemien var allerede elektrisk, fortalte Mascha Vang efterfølgende på sin blog, maschavang.dk.

- En måned senere stod jeg på hans trappe i Kolding og kyssede ham. Uden overhovedet at kende hans stemme eller have set ham i virkeligheden inden, skrev hun i indlægget.

Deres anden date tilbragte de på et spaophold i Sverige. Og her blev de bekræftet i, at det var kærlighed ved første blik, fortalte parret senere på den røde løber til Zulu Awards 2020, hvor Mascha Vang havde Troels Krohn Dehli med som kavaler.

Brylluppet bliver forseglet med et kys.
Brylluppet bliver forseglet med et kys.

-Shit, jeg er forelsket

- Da vi skulle hjem, sad vi i en stue, hvor man kan slappe af. Så lå hun tæt ind til mig med hovedet på skulderen, og der tænkte jeg: "Shit, jeg er forelsket i hende", sagde Troels Krohn Dehli.

Kærligheden lokkede Mascha Vang væk fra København og til Kolding. Her bor den sammenbragte familie, som består af Mascha Vangs datter fra forholdet med racerkøreren Nicolas Kiesa og Troels Krohn Dehlis børn fra hans første ægteskab.

Skal bruge tre kjoler

Efter tre og et halvt års forhold friede han, efter at Mascha Vang havde været på scenen i Det Kongelige Teater til "Vild med dans - Knæk Cancer".

Og apropos så er det Mascha Vangs dansepartner, Thomas Evers Poulsen, der er toastmaster til brylluppet.

Der er lagt op til pomp og pragt, for Mascha Vang vil iføre sig tre kjoler på sin store dag - en vielseskjole, en brudekjole og en klokken 00-kjole, afslørede hun til Se og Hør.

- Jeg havde regnet med i en alder af 43 år, at jeg havde været igennem en tre-fire ægteskaber, så når jeg skal giftes så sent, så skal vi altså nogle kjoler igennem, sagde hun til ugebladet.

Blandt bryllupsgæsterne er kagekendissen Micki Cheng (til venstre) og vejrværten Cecilie Hother (til højre).
Blandt bryllupsgæsterne er kagekendissen Micki Cheng (til venstre) og vejrværten Cecilie Hother (til højre).
Thomas Evers Poulsen har fået rollen som toastmaster til brylluppet. Han dansede med Mascha Vang i den seneste sæson af 'Vild med dans', hvor de fik en femteplads. Han er på plads til brylluppet med sin kæreste, Sæþór Kristínsson, som vandt den seneste udgave af 'Den store bagedyst'.
Thomas Evers Poulsen har fået rollen som toastmaster til brylluppet. Han dansede med Mascha Vang i den seneste sæson af "Vild med dans", hvor de fik en femteplads. Han er på plads til brylluppet med sin kæreste, Sæþór Kristínsson, som vandt den seneste udgave af "Den store bagedyst".

MASCHA VANG

Mascha Vang blev uddannet kosmetolog i Aalborg, makeupartist i Kolding, arbejdede i tøjbutik i Odense, stod i lære hos Bahne i Næstved og har været et halvt år på frisørskole.

Hun startede sin karriere i realityshowet Villa Medusa i år 2000, hvor deltagerne, som alle var uden penge på lommen, skulle finde arbejde i et turistområde for at få til husleje og husholdning. Villa Medusa var forgænger for Big Brother. Hendes helt store gennembrud kom i 2005, hvor hun deltog i Paradise Hotel, hvilket medførte at hun fik tilnavnet den "barmfagre blondine". I 2008 medvirkede hun i Zulu Djævleræs, hvor hun var på hold med Simon Talbot, og de gik videre til semifinalen og senere til finalen. Herudover var hun deltager i DR's program Høvdingebold, som høvding for "Coverbabes". I 2010 medvirkede hun i 4-stjerners Middag og Fangerne på Fortet. I 2011 deltog hun sammen med Pelle Hvenegaard og Karsten Green i Zulu Gumball. Hun har deltaget i Masterchef og Dit hjem i vores hænder.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS