Maria Hirse afslører: Havde sex i fængslet

Den tidligere 'Lykkehjulet'-medvært åbner op i ny bog om sit liv bag tremmer

Udgivet Opdateret

Maria Hirse deler åbent ud af sine erfaringer med at tilfredsstille seksuelle behov, mens hun afsonede en toårig dom i danske fængsler.

Det beretter hun om i bogen 'Kvinde værst - mit liv bag tremmer', skriver Ekstra Bladet.

Sitrede i mellemgulvet

- Ved du godt, at jeg synes, du er helt vildt smuk? hviskede han og lagde sin hånd på mit lår. Jeg kunne mærke, hvordan mit åndedræt blev tungere. Jeg drejede mit hoved og kiggede direkte ind i hans brune øjne. Det sitrede i mit mellemgulv.

Maria Hirse åbner op om erotikken under afsoningen af dom på to års fængsel.

På toilettet

- Så hviskede han igen: 'Skal vi have sex?' Jeg kiggede på ham, smilede og nikkede. Han greb blidt i mit hår og satte sig langsomt op: 'Så mød mig ude på toilettet på gangen ind til kirken om fem minutter'. Jeg nikkede igen.

Skønt men alt for kort

- Fem minutter senere bankede jeg forsigtigt på toiletdøren. Han åbnede med sultne øjne. Jeg hev bare op i min kjole og lod ham trænge ind i mig bagfra. Det var skønt, men alt for kort, lyder det i bogen om mødet med en anden indsat.

Seksuelle lyster

Hun beskriver, hvordan livet bag tremmer bød på både op- og nedture, og hvordan hun sammen med andre kvindelige indsatte navigerede i et miljø, hvor de seksuelle lyster blev håndteret under markant anderledes forhold end i det frie samfund, skriver Ekstra Bladet.

Powered by Labrador CMS