Lykkelige Irina: – Vi vandt!

Irina Olsen var i weekenden i Helsinki, hvor hun vandt en blogger award. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Irina var i weekenden en tur i Finland, hvor hun – sammen med Mascha vang og Twinpeaks-blogger Mette Marie – vandt Nordic Blogger Awards

Irina Olsen trodsede i weekenden sin flyskræk og fløj til Helsinki for at deltage i Inspiration Blogger Awards. Og det blev en meget vellykket tur, skriver hun på sin blog:

Vi VANDT JO! Eller ok… Mascha vandt, haha! Hun blev nr. 1 og Mette Marie (Twinpeaks) blev nr. 2 og jeg nr. 3! Os 3 fra lille Danmark, hvor blogging ikke er lige så stort som Sverige og Norge f. eks. Det er jo RET VILDT!

Hun skriver, at de tre kvinder havde en god fest – og at de ikke lige havde regnet med, at de skulle på scenen:

(…) havde det rigtig sjovt med damerne og jeg tror ikke rigtig, at det gik op for os, at vi skulle på scenen – for det havde vi ikke regnet med. Vi fik en del drinks og da vores 3 navne lyste op på skærmen tog det os lige 5 min. at fatte det og 5 min. at komme op på scenen og Mascha begyndte at tude, haha!

Lang dag – mange drinks

Sejren skulle selvfølgelig fejres, så der blev kørt drinks ind:

Det var nu også en del drinks senere – moms gone wild! Det skulle selvfølgelig fejres efterfølgende, og efter en lang dag var jeg tilbage på hotellet lidt over midnat.

Dagen efter fløj Irina tilbage til Danmark, hvor hun glædede sig til at se datteren igen.

glæder mig til at komme hjem og putte med Allessia resten af søndagen. Jeg haaader at flyve, og har fået slem flyskræk her det sidste år, så tæller næsten hvert sekund og min sidemand bliver ved med at falde i søvn på min skulder, haha!

Den nu awards-vindende blogger var iført et sexet sæt bestående af en hvid net-nederdel, der bestod af et par trusser med et netmønster ned over lårene og en nude BH, som var synlig under en gennemsigtig bluse.




Powered by Labrador CMS