Luksusfældens eksperter blev sendt hjem: Her er Diana i dag

Diana sendte eksperterne hjem, men hun har selv kæmpet videre for at få styr på økonomien.

Udgivet Opdateret

En tur i Luksusfælden blev langt fra den ønskede succes for Diana fra Rønnede. Den 36-årige alenemor kæmpede med en massiv gæld på 1,5 millioner kroner og et svimlende højt madbudget, som eksperterne sagde primært bestod af junkfood.

Men noget lykkeligt ægteskab blev det aldrig mellem Diana og Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Carsten Linnemann. Og programmet afslutter også med, at eksperterne må forlade Diana uden en løsning på hendes økonomi.

– De kunne ikke hjælpe mig. De har efterladt mig med et kæmpe bombardement af problemer. De giver ikke nogen løsningsforslag, så egentlig laver de bare sådan et bombekrater af frustrationer, siger Diana i et interview med Kendte.dk.

En ubehagelig oplevelse

For Diana var det at optræde i Luksusfælden langt fra som ventet. Det endte med, at hun smækkede døren for eksperterne på programmet og besluttede at takke nej til den hjælp, som de tilbød.

– Man bliver udstillet og de stiller programmet op, som de (eksperterne, red.) ser det. Det er rigtig ærgerligt. Det er rigtig ærgerligt, at det skal være så meget TV-porno. Det er jo reelle tal, som jeg har opgivet på forhånd, så det ved jeg jo godt, at det passer, hvad jeg siger, forklarer Diana til Kendte.dk.

I dag er det stadig en lang kamp for at for styr på økonomien. Men selvom økonomien langt fra er på rette spor endnu, så der er lys i mørket. Der er nemlig nyt omkring huset, som hun havde sammen med en tidligere partner.

– Der er det positive ved det, at jeg er ved at få solgt huset, men så skal jeg jo finde noget nyt at bo i. Jeg knokler for det, hvor de har efterladt mig. De sagde, at de ikke kunne hjælpe, men jeg kunne selv forhandle aftaler med tre kreditorer, siger Diana til Kendte.dk og oplyser, at hun altså stadig har plads og økonomi til at gå på cafeer og få en kaffe af og til.

Powered by Labrador CMS