Luksusfælden: Ny sæson starter med løgne og bedrag

31-årige Martin har længe forsøgt at skjule, at han har optaget lån i kærestens navn.

Udgivet Opdateret

I Randers har Martin gentagende gange snydt kæresten Mette, da har har taget hendes NemID ud af skuffen for at optage lån i hendes navn. Men normalt ville man måske opdage, hvis der kom en rykker ind ad brevsprækken, men Martin har opretholdt løgnene ved konsekvent at tjekke postkassen for rudekuverter og dernæst at gemme den for kæresten.

Martin gemmer de potente skyldnerbreve i skabe, hvor hun ikke kan nå – og når banken derimod prøver at send en e-mail til Mette, så sletter han også disse. Kort sagt gør Martin alt, hvad han kan for at holde løgnen hemmelig.

I alt tror Mette, at Martin har svindlet og optaget lån i hendes navn fem gange, samt at Martin fortryder. Men når sandheden kommer på bordet og eksperterne går hårdt til Martin – hvad sker der så med den 31-årige sanitør? Det er nemlig langt fra småpenge, som Martin har lånt for i kærestens navn.

Eksperterne sender en hård moralsk opsang til Martin, der har begået lovbrud, som kan give op til to år i fængsel, men anklagerne synes ikke at røre den 31-årige randrusianer. De mange lån, som Martin har foretaget, er en prøvelse for forholdet. Ikke alene er økonomien i ruiner, men for Mette og Martin har tilliden også lidt et knæk.

Martin har optaget lån for mere end 100.000 kroner i kærestens navn – og fortryder han overhovedet, at han har fået hende smidt i den sorte bog hos RKI?

Powered by Labrador CMS