Luksusfælden: Her er Sanne og Patrik i dag

Pengene blev brændt af på hobbyen hardball, men nu har Patrik fået vendt livet rundt.

Den hardball-fanatiske Patrik og kæresten Sanne kæmper med økonomi og massiv gæld. Foto: TV3.
Udgivet Opdateret

Sanne og Patrik fra Vejle var tirsdag med i Luksusfælden. Her fortalte de historien om, hvordan de gerne ville have et fælles barn og et hus, men før det overhovedet var muligt, så måtte de forargede eksperter hjælpe det unge par.

Der bliver dagligt røget cigaretter, men også brugt tusindevis af kroner på hans store hobby – hardball. Alene det seneste halve år brugte Patrik 11.000 kroner på at skyde med de hårdtslående plastikvåben og købe udstyr.

– Jeg arbejder lidt frivilligt på en bane nu, så jeg får dækket mit behov på den måde, men jeg er færdig med at bruge penge på hardball, siger Patrik Madsen til Newsbreak.dk.

Svært at droppe smøgerne

For Patrik var det særligt svært at sige farvel til sine cigaretter. Han har røget cigaretter i mere end halvdelen af sit liv, men nu er det slut. Det var særligt vanensmagt, der havde overtaget – når der skulle drikkes en kop kaffe eller nydes en fyraftensøl, så blev der røget en cigaret. Men at stoppe med at ryge havde en anden, uventet effekt – og det var noget, som kunne mærkes i parforholdet

– De første fjorten dage, der var jeg let antændelig. Men derefter gik det efter sig selv. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke savnede det engang imellem. Men det er en motivation at vide, hvor mange penge vi får ud af, at jeg ikke ryger mere, forklarer Patrik.

Svært at se sine egne problemer

Efter at have været medvirkende i Luksusfælden står én ting særligt klar for Patrik.

– Jeg vil sige, at jeg er glad for resultatet af at være med, men det har ikke sjovt at være med. Jeg bryder mig ikke om at være udstillet på TV, men resultatet af at være med har været godt. Vi er jo gældfri, fordi vi holder budgettet, siger Patrik.

Men Patrik oplevede også en af hagerne ved at være med i et TV-program, nemlig at han ikke måtte sige noget om sin medvirken. Og det har skuffet særligt familien.

– Mine forældre har ikke rigtig vidst, at jeg skulle med før sidste uge. Og det har ikke været vanvittig god respons, som jeg har fået. Mine forældre har altid vidst, at jeg har haft en dårlig økonomi. Jeg har aldrig været ret god med penge, men det er meget bedre nu, siger Patrik.

Powered by Labrador CMS