Luksusfælden: Bruger 6000 kroner om måneden på mad

Luksusfælden eksperterne kommer i tvivl om, hvorfor Zofia og Phillip overhovedet har bedt dem om hjælp.

Udgivet Opdateret

Eksperterne Carsten Linnemann og Kenneth Hansen kommer på en noget atypisk opgave i aftenens udgave af luksusfælden, der er på besøg hos Zofia og Philip, der bor i et lille hus i Roskilde med deres hund og slange.

Zofia og Phillip elsker gør-det-selv-projekter, og det er dem og så vin og selvforkælelse, de bruger deres penge på. Hver måned bruger parret blandt andet 2.700 kroner på cigaretter, vin og sodavand – og i alt bruger de 6.000 kroner på mad og den dyre selvforkælelse.

Phillip har en søn fra et tidligere forhold, men parret har besluttet, at de ikke vil have børn sammen. De har nemlig begge psykiske diagnoser, der gør, at særligt Zofia ikke føler, at det er en god idé.

En stor drøm

I stedet har de en drøm, der betyder alt for dem. De vil køre ned gennem Europa på motorcykel som en slags erstatning for det barn, de aldrig får. Men det er også en 200.000 kroner dyr drøm, som er umulig for dem at realisere. For pengene bliver hygget op, og ingen af dem evner at stoppe hinanden i at spendere på slik, øl, vin, sodavand og cigaretter og gør-det-selv-projekter.

Og det på trods af, at Zofia mener, at hun via et sindrigt system med ni excel-ark, der taler sammen, og 18 bankkonti fordelt på tre forskellige banker, gør alt for at holde styr på finanserne. Men har systemet  overhovedet noget som helst at gøre med virkeligheden, eller er det reelt en ugennemskuelig labyrint?

Det må ikke blive surt

Carsten Linnemann og Kenneth Hansen skal forsøge at råbe parret op og få dem til at skrue ned for hyggen og op for de fornuftige beslutninger.

Det viser sig dog at være en hård nød at knække. Allerede fra starten erklærer Phillip nemlig, at ”det ikke må blive surt” og Zofia afviser pure, at parret kan klare sig uden en bil. Så da eksperterne viser dem, hvad der skal til, for at de kan kan blive motorcykelejere, nægter de at ofre noget som helst. Eksperterne kommer da også i tvivl om, hvorfor parret overhovedet har bedt om deres hjælp.

Lykkes det at trænge igennem til parret, eller fortsætter Zofia og Phillip deres forventning om at kunne få det hele uden at yde? Se med tirsdag aften klokken 20 på TV3.

Powered by Labrador CMS