Luke Vincent stjal billedet, da han mødte en ægte prins: Brød alle regler

Prins Harry og Meghan Markle fik en ganske speciel oplevelse, da de mødte den lille dreng Luke Vincent.

Prins Harry fik et kram udover alle grænser, da han mødte drengen Luke Vincent. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Hvem elsker ikke et kram? Det lignede i hvert fald at prins Harry gjorde det, da han blev krammet af fem-årige Luke Vincent på det royale visit i Australien.

Prins Harry er vant til, at børn verden over vil give et kram eller røre ved det rødlige skæg, som prinsen har. Men da Harry og Meghan besøgte byen Dubbo, der havde den fem årige dreng Luke Vincent en hel særlig grund til at røre skægget, skriver People.com.

– Luke har en ting med julemanden. Så snart han så Harrys røde skæg, der gik vi i panik, fordi han rørte ved et medlem af den royale familie. Og han blev ved med det. Og han krammede ham, så det vi andre ikke kan slippe afsted med kunne vores smukke, lille ven, siger Anne van Dartel, der er rektor på Buninyong Public School.

Brød alle regler

Luke Vincent er en ganske særlig dreng, fordi han har specielle behov. Han ved nødvendigvis ikke, at det er en prins, som han har mødt, fortæller Anne van Dartel.

– Han tænker bare, at han mødte en flink mand i dag. Som havde et vidunderligt skæg. Luke er en mand af meget få ord, men med meget skønne intentioner. Hvad han ikke kan udtrykke med ord, gør han gennem sine handlinger.

Men selvom lille Luke Vincent brød al royal etikette, så tog prins Harry og hertuginde Meghan Markle det meget pænt. For da Harry fik et kram tog han det med et smil.

– Hej, lille mand, sagde prins Harry, der indså at drengen havde svært ved at tale. Derfor pegede prinsen over på Meghan Markle, mens han sagde: Hun ville elske at få et kram også. Luke vil du også give min kone et kram?

Og et kram fik hun. Altså inden at Harry lige fik et kram mere.

Powered by Labrador CMS