Linse i sorg: ‘Hvem har slået min bedste kammerat ihjel?’

En 42-årig skuddræbt mand skulle være en nær bekendt af stjernen fra Familien på Bryggen.

Linse Kessler er i dyb sorg. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

En 42-årig mand er død, efter at han i weekenden blev bragt på sygehuset, hårdt såret af skud.

Manden blev fundet i et sommerhus i Veddinge Bakker i det nordvestlige Sjælland søndag omkring klokken 12.35. Han blev bragt til sygehuset og døde her af sine skader. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Linse er i sorg

Dødsfaldet tager hårdt på tv-stjernen Linse Kessler, der på Facebook skriver, at manden var hendes bedste kammerat. Ifølge Linse Kessler blev manden skudt og dræbt af en ukendt gerningsmand, der skød på hendes kammerat gennem et vindue.

Kendte.dk har forsøgt at få en kommentar fra Linse Kessler, uden held. Ekstra Bladet har dog talt med Linse Kessler, der til avisen fortæller, at kammeraten er identisk med den 42-årige mand, der blev fundet i sommerhusområdet Veddinge Bakker i Odsherred i weekenden.

– Han er en stor bodybuildergut med et kæmpe hjerte. Geggo (Linses datter – red.) er vokset op med ham. Det var min brors gamle kammerat, siger Linse Kessler.

Gå til politiet

Midt- og Vestsjællands Politi har tidligere mandag efterlyst hjælp fra offentligheden til episoden i lørdags, hvor man håber, at folk har set noget mistænkeligt.

Også Linse Kessler håber på hjælp.

– Hvis nogen sidder med lidt ondt i maven og noget, de gerne vil fortælle, så bør de gå til politiet, siger Linse Kessler til Ekstra Bladet.

 

Powered by Labrador CMS