Line Baun om fyring: Det var ikke pænt

Line Baun Danielsen lod sig ikke slå ud, efter hun blev fyret fra Go’ Morgen Danmark. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

I 2008 stod Line Baun Danielsen over for en fyreseddel, som satte hende i en helt ny og uvant situation

I dag er Line Baun Danielsen nyhedsoplæser på TV 2 Lorry. Det var ikke lige, hvad hun havde forestillet sig, efter hun i 2008 fik en fyreseddel fra Go’ Morgen Danmark, fortæller hun i et interview med Ugebladet Søndag.

Hun kom ind i tv-branchen ved et tilfælde, da TV 2 skulle startes op. Hun blev anbefalet til jobbet som tv-vært på den kommende sportsredaktion – og i årene, der kom blev hun headhuntet fra det ene job til det andet. Indtil hun i slutningen af 2006 modtog sin første fyreseddel.

– Det var virkelig et dunk i hovedet. Jeg havde hele tiden sagt til mig selv, at det at være tv-vært er ligesom at være professionel fodboldspiller. Alt har sin tid, og man bliver overhalet indenom af nogle, der er kvikkere, smartere, yngre eller mere moderne. Men en ting er at sige det, en anden er at have følelsen, siger hun til Ugebladet Søndag.

Ærgerlige omstændigheder

Line Baun Danielsen synes, det var en ærgerlig måde, fyringen blev håndteret på.

– Jeg synes ikke det var en pæn måde, det blev formidlet på. Det der med aldersfiksering var træls, for jeg synes faktisk ikke, at man nødvendigvis behøver at have en alder som journalist.

Fyringen fylder ikke i dag, og allerede dengang så hun muligheder frem for begrænsninger. Fyringen gjorde hende ked af det, så vred, og så kom hun videre.

Hun startede sit eget firma – som desværre blev erklæret konkurs senerehen.

I dag arbejder hun fuldtid på TV 2 Lorry, mens hun kører sit andet firma ved siden af som rådgiver i kommunikation og medieoptræden.

Powered by Labrador CMS