Leger med Lego

Selvom Thomas Blachman har fire børn, hvor af de to er små størrelser, så har han fundet en måde at dyrke sin lidenskab

Udgivet Opdateret

For tre måneder siden blev Thomas Blachman far for fjerde gang.

Kæresten, den 35-årige svenske sanger Julia Werup, fødte en datter.

I forvejen har de sønnen Zac på tre år.

Hans børneflok består yderligere af 21-årig Henry og Ramona på 16 år, som han har med ekskonen Viola Heyn-Johnsen. De blev skilt i 2012.

– Det er skønt, og jeg meget taknemmelig, lød det fra den 59-årige trommeslager og musikproducer til Kendte.dk ved ’X Factor’-pressemødet torsdag i København.

Det er jo dannelse

– Og er du sindssyg mand, der bliver bygget Lego og leget med Brio. Det er jo der, det hele starter. Det er jo dannelse, og det er sjovt, fortsatte ’X Factor’-dommeren, der til trods for at have hænderne fulde af legetøj og bleskift, er lykkedes med at finde ro til at dyrke sin lidenskab, så det hele kommer til at gå op i en højere enhed i husbåden ved Christiania i København.

Fem stjerner

– Jeg fundet en måde at lave musik på alligevel, og det går godt. Jeg har lavet en plade med symfonisk orkestermusik. Den er blevet taget godt imod, og jeg har fået fem stjerner af anmelderne, fortalte Blachman stolt om albummet, ’Oh Yes My Maker’, der udkom i september.

I en alder af 59 år og med småbørn har Blachman trods alt fundet rum til at komponere musik.
I en alder af 59 år og med småbørn har Blachman trods alt fundet rum til at komponere musik.

Ren røvballe

Og selvom hans hjerte banker for jazz-genren, så mener han ikke, at det hører hjemme i ’X Factor’-talentkonkurrencen.

– Det ville blive ren røvballe i disse rammer. Jazzen hører til et andet sted. Det kan hurtigt blive lidt funny-agtigt, hvis ikke det bliver håndteret rigtigt. Jazz skal være stringent, rolig og cool. Det er der ikke mange mennesker, der kan, mener han.

Powered by Labrador CMS