Legenden Ulf takker af: Sådan bliver Cirkusrevyen

Det bliver både kendte ansigter og et helt nyt, der skal få smilene frem, når Cirkusrevyen 2022 rammer Bakken. Det markerer samtidig et farvel til Ulf Pilgaard.

Årets revy bliver helt speciel, når Ulf Pilgaard takker af efter mere end 40 sæsoner i Cirkusrevyen. Han er klar til at indtage scenen med Lisbet Dahl. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix 2020
Udgivet Opdateret

Samlingen af skuespillere, der skal få lattermusklerne til at bevæge sig i Dyrehaven til næste år, er klar.

For navnene til holdet i Cirkusrevyen 2022 er nu på plads, annoncerer Cirkusrevyen i en pressemeddelelse.

Holdet kommer til at bestå af både erfarne kræfter og ganske nye navne, lyder det fra Cirkusrevyens direktør, Torben “Træsko” Pedersen.

– Efter et 2020 og et 2021, hvor udfordringerne har stået i kø, er jeg meget stolt over at præsentere det fantastiske hold, der i 2022 indtager scenen i Cirkusrevyen.

– Med Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard og Niels Olsen som den erfarne trio får de følgeskab af Merete Mærkedahl, der har gjort en flot debut i år, og så kan vi endelig byde Carsten Svendsen velkommen i Cirkusrevy-familien, siger Torben “Træsko” Pedersen i pressemeddelelsen.

Endelig sker det

Skuespiller Carsten Svendsen er den nye på holdet for næste års Cirkusrevy.

Han skulle have debuteret i Cirkusrevyen 2020, men det blev aflyst på grund af pandemien. Så i 2022 får Carsten Svendsen mulighed for at sætte sine ben på scenen i det grønne telt på Dyrehavsbakken.

– Man siger jo, at den der venter på noget godt, aldrig venter forgæves, og nu sker det endelig, fortæller Carsten Svendsen i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med Cirkusrevyen til næste år, selv om jeg nok skal banke under bordet, mens jeg siger det højt.

Den sidste svingom

Det nye hold af skuespillere kommer til at mangle en mastodont på scenen.

For Ulf Pilgaard vil ikke være med i den kendte revy i 2022 og takker efter denne sæson af efter mange år i Cirkusrevyen.

Det bliver Lisbet Dahl, som kommer til at stå for instruktionen af Cirkusrevyen 2022. Og det bliver for første gang siden 1985 uden Ulf Pilgaard ved sin side.

– Vi har sat endnu et stærkt hold i 2022, og selv om det naturligvis bliver anderledes uden Ulf på scenen, så tør jeg godt love, at det nye hold er klar til at løfte arven og lave en fantastisk sommerrevy igen til næste år, forsikrer Lisbet Dahl i pressemeddelelsen.

Cirkusrevyen 2022 får premiere i Teltet på Bakken den 12. maj næste år.

Powered by Labrador CMS