Laudrup spenderer millioner på luksuslejlighed

Michael Laudrup har investeret i en 172 kvadratmeter stor lejlighed på Strandgade på Christianshavn. Foto: Wikipedia.
Udgivet Opdateret

Det københavnske in-kvarter Christianshavn får måske snart en ny, mondæn beboer.

Fodboldlegenden Michael Laudrup ejer allerede en luksusejendom i Vedbæk nord for København, men nu viser nye tal fra tinglysningen, at han sammen med sin kone Siw har investeret i en 172 kvadratmeter stor lejlighed på Strandgade på Christianshavn. Det skriver Boliga.dk.

Handlen fandt allerede sted i 2013, men da lejlighederne på daværende tidspunkt kun eksisterede på tegnebrættet, er handlen først tinglyst nu, og papirerne afslører, at Laudrup-parret har betalt 14,5 millioner kroner for herligheden.

Behøver ikke at bo der

Ifølge NCC Bolig, der har stået for salget af lejlighederne i Krøyers Plads-projektet, er der ikke bopælspligt i boligerne, så Michael Laudrup og Siw kan nøjes med at benytte lejligheden som ferieresidens, når årstiden er mere passende for det sol-vante par.

For de 14,5 millioner kroner har de fået adgang til en af “…Københavns formentlig mest eksklusive og bedst beliggende boliger” med adgang til privat parkeringsplads i parkeringskælder og mulighed for at tilkøbe bådplads i lystbådehavnen.

Tæt på Noma

Fra ejendommen er der udsigt over Københavns Havn, og skulle sulten melde sig hos Laudrup-parret, er der kun en kort gåtur til toprestauranten Noma.

Ønsker man at købe bolig i projektbyggeriet og blive næsten-nabo til Laudrup, er der ikke meget tilbage at vælge imellem.

Ifølge NCC er de 67 boliger, der er en del af projektet, udsolgt, men én af boligerne er kommet til salg igen, dog ikke i samme størrelse som Laudrup-boligen.

Se billederne af luksuslejligheden her.

Powered by Labrador CMS