Lasse Rimmer og eks'en: Vi dater ikke andre

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer bekendtgjorde deres skilsmisse i august, men parrets følelser for hinanden er intakte, fortæller de til flere medier

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer er tætte efter skilsmissen. (Arkivfoto).
Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer er tætte efter skilsmissen. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Det var ikke, fordi kærligheden var kølnet af, men fordi livet kom i vejen, at Lasse Rimmer og hustruen Line Hoffmeyer skulle skilles.

Men nu tyder meget på, at den 49-årige komiker og hans 20 år yngre ekskone fletter fingre igen.

Over for den fremmødte presse til gallapremieren på filmen "Vildmænd" onsdag aften, fastslog parret, at der ikke er nye potentielle partnere inde i billedet.

- Jeg kan sige så meget, at jeg dater ikke nogen... andre i hvert fald, sagde Lasse Rimmer ifølge Se og Hør.

Parret understregede også, at man godt kunne kalde biografaftalen for en date.

- Tingene er meget, som de hele tiden har været, bortset fra vi ikke bor sammen og er gift, lød det videre - kryptisk - fra Lasse Rimmer ifølge ugebladet.

Fejrede nytår

Det tidligere ægtepar hoppede ind i det nye år sammen og har også for kort tid siden været på charterferie.

Skilsmissen er Lasse Rimmers anden. Han har gennemlevet en skilsmisse før, da han og moren til hans to døtre gik fra hinanden for en række år siden.

Lasse Rimmer mødte Line Hoffmeyer i 2015, da hun henvendte sig til ham og foregav, at hun skulle låne hans ekspertise til en universitetsopgave.

I virkeligheden ville hun gerne i kontakt med ham på det private plan, afslørede hun efterfølgende på sin blog, linehoffmeyer.dk.

Powered by Labrador CMS