Lander kæmpejob

"Lego Masters" får sin anden sæson på TV 2. Det bliver igen med Victor Lander som vært - denne gang som TV2s prime-time lørdagsunderholdning

Udgivet Opdateret

Hvem kan bygge de mest fantasifulde og gennemførte kreationer af Lego-klodser?

Det dyster otte par om i "Lego Masters", som vender tilbage med sin anden sæson den 3. september efter danmarkspremieren sidste år.

Den nye sæson sendes nu om lørdagen.

Det annoncerer TV 2 i en pressemeddelelse.

Lego-entusiaster

- Det er igen lykkedes os at samle en festlig og virkelig ferm flok danske Lego-entusiaster, der konkurrerer i klodsernes hjemland, siger redaktør Thomas Strøbech blandt andet i pressemeddelelsen.

- Man bliver aldrig for voksen til at lege og udtrykke sig kreativt, og det er "Lego Masters" det perfekte program til at minde os alle sammen om.

Blandt de otte par, hvoraf der er plads til tre i finalen, er en sognepræst og en programmør, to rollespillere og et par kunstinteresserede veninder, lyder det i pressemeddelelsen.

Lander lander værtstjans

Det er endnu en gang komikeren Victor Lander, der har landet værtstjansen.

Den 28-årige kendis har selv bevist, at han kunne finde på kreative løsninger, da han vandt tredje sæson af "Stormester" på TV 2 i 2020.

Victor Lander napper endnu en tørn som vært på 'Lego Masters'. Den 28-årige komiker har selv bevist, at han kan diske op med kreative løsninger. Han vandt nemlig tredje sæson af 'Stormester' på TV 2 i 2020. (PR-foto).
Victor Lander napper endnu en tørn som vært på "Lego Masters". Den 28-årige komiker har selv bevist, at han kan diske op med kreative løsninger. Han vandt nemlig tredje sæson af "Stormester" på TV 2 i 2020. (PR-foto).

Programmets eneste dommer er atter seniordesigner i Lego Søren Dyrhøj, der bedømmer de otte pars kreationer ud fra parametre som opfindsomhed, historiefortælling og teknisk kunnen.

Blandt udfordringerne i den nye sæson skal deltagere bygge et kvarter i en gigantisk Lego-by, bygge en kreation, som er højere end Victor Lander, og bosætte en hel Lego-planet skabt af de ikoniske klodser.

Vinderparret får et trofæ, og så vil de blive bygget i Lego-klodser, der bliver udstillet Legoland i Billund.

"Lego Masters" får premiere 3. september på TV 2 og TV 2 Play.

Powered by Labrador CMS