Læs Go’ Morgen Danmark-værtens rørende brev til sønnen

Mikkel Kryger er blevet far, og i et åbent brev på Instagram byder tv-værten sønnen Max velkommen til verden.

Udgivet Opdateret

– Forelsk dig. Du vil blive såret, og jeg vil hade, når det sker. Men du vil få det hele tilbage i tusindfold, hvis du tør.

Sådan lyder et af de mange rørende råd, Mikkel Kryger giver sin lille søn i et åbent brev, som han har delt på sin Instagram-profil.

I forsommeren blev “Go’ Morgen Danmark”-værten far for første gang, da kæresten, Mill Mynthe Rasmussen, fødte parrets lille søn, og i brevet på Instagram byder Kryger baby Max velkommen til verden.

– Jeg vil beskytte dig fra alt, men ved, at du på et tidspunkt i dit liv også skal klare dig selv – lige nu er den tanke ikke til at bære.

– Fejl. Dem lærer du af. Bliv aldrig for voksen. Leg, fjol og grin så meget, som hjertet begærer. Sjov og ballade har ingen alder, skriver tv-værten i Instagram-brevet til et billede, hvor lille Max ligger i en blå sparkedragt.

Lev i nuet

Kryger opfordrer også sønnike til at leve i nuet, respektere naturen og alle slags mennesker uanset religion og hudfarve og ikke tage velstand for givet.

Tv-værten anbefaler desuden sin lille søn at se EM-fodboldfinalen i 1992 igen og igen og igen, spise toast og høre Haddaways hit “What Is Love” for fuld smadder.

– Sæt ikke dit hår i spikes med gelé. Det er ikke pænt. Lad være med at prøve at barbere et ar i dit øjenbryn ligesom Dylan fra “Beverly Hills” – det kommer ikke til at se smart ud eller lige så fedt ud som hans. Hvis du får tykke ankler (ligesom far) – så lær at elske dem, lyder det desuden fra den “Voice Junior”-aktuelle TV 2-vært, som også har et klart budskab til lille Max.

– Ja, der findes ondskab og had i verden, men du skal kvæle den med kærlighed og godhed. Elsk! Kast dig ud i kærligheden!

Læs hele det rørende brev her:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS