Kronprinsessen tager pause efter travl tid

Den seneste tid har kronprinsesse Victoria haft nok at se til, derfor tager hun tid ud af kalenderen til en pause med sin mand og sine børn.

Udgivet Opdateret

Inden for kort tid er der sket store ændringer i det svenske Kongehus.

Det har betydet, at kronprinsesse Victoria er blevet en endnu mere fremtrædende rolle i familien, der har gjort, at hun har haft meget travlt.

Artiklen fortsætter efter videoen

Derfor tager hun en pause fra de officielle pligter for at nyde en efterårspause med sin familie.

Det skriver Dagbladet.

Ingen officielle pligter

Det er kun en lille måned siden, at det svenske hof offentliggjorde, at børnene af prinsesse Madeleine og prins Carl Philip er blevet smidt ud af det svenske kongehus.

De fem børn er fortsat en del af familien, men de er ikke underlagt de pligter og regler, som følger med, når man har en royal titel ligesom de heller ikke modtager apanage.

Det giver mulighed for, at børnene kan leve et mere frit liv, hvor de selv kan vælge, hvordan deres fremtid skal udforme sig.

Samtidig har børnenes forældre prinsesse Madeleine og prins Carl Philip også fået færre royale opgaver.

Travl kronprinsesse

Den store ændring har ikke bare haft indflydelse for børnene prins Alexander, prins Gabriel, prinsesse Leonore, prins Nicolas og prinsesse Adrienne og deres forældre. Det har også haft stor betydning for kronprinsesse Victoria.

Det svenske hof har tidligere udtalt, at med ændringen er det også besluttet at tronarvingen – i det her tilfælde kronprinsesse Victoria – får en endnu mere fremtrædende rolle i det svenske kongehus.

Og det har kronprinsessen kunnet mærke.

Tager en pause

Men det ansvar er ikke noget, som kronprinsessen udadtil har problemer med. Hun har udtalt, at ansvaret hører med til hendes rolle, og at hun også føler sig meget tryg i at være Sveriges kommende overhoved, som hun har forberedt sig på hele livet.

Dog har der på det seneste været en del opgaver. Kronprinsesse Victoria har blandt andet lige været i Japan med sin far kong Carl Gustav til den officielle kroning af Japans kejser.

Det store arbejdspres har betydet, at kronprinsessen nu tager en pause fra sine kongelige pligter.

– Hensigten med pausen er selvfølgelig, at familien får mulighed for at være sammen med sine børn, har hoffets kommunikationschef Margareta Thorgren udtalt.

Det er dog ukendt, hvor pausen skal holdes.

Powered by Labrador CMS