Kreditor til Tori Spelling: -Nu hoster du altså op

American Express har nu rettens ord for, at den celebre skyldner skal tilbagebetale sin gæld i rasende fart.

Udgivet Opdateret

37.981,97 dollar eller det, der svarer til cirka 252.088 danske kroner. Så meget skylder Tori Spelling American Express, der tilbage i januar smækkede kassen i og sagsøgte skuespillerinden for at have undladt at betale sin udestående saldo.

Nu er der faldet dom i sagen, og kreditkortselskabet har fået rettens ord for, at den celebre skyldner skal punge ud i en rasende fart.

Gælden stammer tilbage fra sidste sommer, og på intet tidspunkt har den 43-årige “Beverly Hills 90 210”-stjerne forsøgt at afdrage på beløbet eller de voksende renter trods adskillige rykkere.

Oveni den udestående saldo og de ophobede renter skal Spelling også betale kreditors advokatomkostninger på cirka 5.670 danske kroner.

Skyldes ekstravagant livsstil

Spelling har ikke udtalt sig om afgørelsen, men tidligere har hendes mor bekræftet datterens finansielle deroute.

– Det skyldes en ekstravagant livsstil. Jeg har hjulpet med at betale alle regningerne. Jeg betaler dog ikke for ekstra ting og forbrug, men for huset, børnenes skolegang og mad, sagde Candy Spelling ifølge magasinet People i januar.

Tori Spelling er datter af tv-mogulen Aaron Spelling, men fik ikke del i hans svimlende mange millioner, da han døde i 2006. Det hævdede hun for et år siden i en løgnedetektortest på kanalen “Lifetime”.

Tidligere har skuespillerinden dog også erkendt, at hun stod alvorlige økonomiske problemer.

– Det er ikke noget mysterium, hvorfor jeg er i pengeproblemer. Jeg voksede op med så mange penge, at folk ikke drømmer om det, sagde hun til People Magazine.

– Selv når jeg prøver at leve mere sparsommeligt, kan jeg ikke give slip på min dyre smag. Jeg har et shoppingproblem, men jeg har ikke råd til at leve sådan længere, lød det fra hende.

I foråret opholdt Spelling sig i Danmark efter et job til Zulu Awards.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS