Konen er indlagt

Flemming Jensen fra 'Nissebanden' må nu selv lave sin risengrød

Udgivet Opdateret

Flemming Jensen troppede op uden hustruen Birte, 80, da syngepigerne i Bakkens Hvile torsdag aften havde premiere på en ny sæson i Klampenborg nord for København.

- Min kone er desværre blevet syg. Det er ikke alvorligt, men hun er på hospitalet for at få indsprøjtninger med faste mellemrum, sagde den 75-årige skuespiller til Kendte.dk.

Det betyder, at 'Lunte' fra 'Nissebanden' selv må lave sin risengrød.

- Så derhjemme må jeg klare alt selv, og jeg ved ikke, hvad der skal gøres, lød det videre.

- Vi havde egentlig regnet med, at hun skulle have været her, men det kom ikke til at passe. Så i stedet fik jeg Pia Rosenbaum under armen.

Flytter til Helsingør

Samtidig åbnede han op for flytteplaner, eftersom parrets skønne hus i Farum med udsigt til skov og eng er sat til salg.

- Og så flytter vi til Helsingør. Min kone og jeg har altid haft lyst til at bo i provinsen. Egentlig har vi drømt om Svendborg eller Sønderborg, men det kan ikke lade sig gøre både i forhold til venner og jobs i København, sagde han, og fortsatte:

- Helsingør lugter lidt af provins, og samtidig tager det kun tre kvarter i tog til København.

- Vi vil bo i lejlighed, hvor vi bare kan ringe til viceværten, hvis noget går i stykker, sagde han, der er i gang med at skrive et teaterstykke til opførelse næste år med ham selv og en anden i hovedrollen.

Flemming Jensen må selv ordne alting eftersom hustruen er røget på hospitalet.
Powered by Labrador CMS