Konditordronningen i knæ: Ramt af konkurs

Det lader ikke til, at 2019 bliver et stille år for konditordronningen.

Blomsterbergs firmaer er under konkursbehandling. KLIK for mere. Foto: Morten Juhl/Scanpix.
Blomsterbergs firmaer er under konkursbehandling. KLIK for mere. Foto: Morten Juhl/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Hvis du har hang til søde sager og elsker at se ‘Den Store Bagedyst’, så kender du nok til Mette Blomsterberg, der i de seneste år har været her, der og alle vegne med sine evner som konditor. Men bag den succesfulde facade, så er kagen faldet fra hinanden og pynten mangelfuld.

Tidligere kom det frem, at Mette Blomsterberg lukkede ‘Blomsterbergs Café og Konditori’ i Lyngby, fordi der ikke var tilstrækkelig indtjening, selvom der ifølge hovedpersonen selv var rigeligt med gæster. Men nu ser det hele meget værre ud. Det viser sig nemlig, at selskabet bag cafeen Blomsterbergs Cafe ApS er taget under konkursbehandling af Sø- og Handelsretten.

– Blomsterbergs Café ApS er lukket her fra årsskiftet, og jeg er udpeget som kurator. Konkursboet arbejder på at realisere boets aktiver bedst muligt. På nuværende tidspunkt kan jeg ikke sige noget om, hvor mange penge der er tabt, siger advokat Jan Schøtt-Petersen til HER&NU.

Lukning af cafe

Mette Blomsterberg lægger ikke skjul på, at økonomien har været medvirkende til lukningen af cafeen.

“Vi har i flere år kæmpet med en udfordret økonomi. Cafeen har været en drøm, og vi har kæmpet hårdt for at vende udviklingen. Desværre har vi, som mange andre i branchen, måttet sande, at vi opererer i et svært marked”, kan man læse på dens hjemmeside.

Det er således ikke lykkedes at vende udviklingen, der var for nedadgående. Derfor tager Blomsterberg og hendes mand, der også er opført som direktør, konsekvensen og siger farvel til de ansatte.

Powered by Labrador CMS