Klovn-duo afslører detaljer om ny film

Casper Christensen og Frank Hvam stod bag succeskonceptet "Klovn". Nu prøver de kræfter med en helt ny slags film.

Casper Christensen og Frank Hvam havde stor succes med serien og de to senere film, der bar navnet “Klovn”. Nu er de i gang med et nyt filmprojekt – og optagelserne begynder på Fyn. Foto: Simon Læssøe/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Det danske komiker-makkerpar Casper Christensen og Frank Hvam tog de danske seere med storm med serien “Klovn” og de to efterfølgende spillefilm.

Og nu har den kreative duo endnu engang slået kræfterne sammen om et nyt projekt. Den kommende film fra de to komikere bliver dog helt anderledes end de tidligere, man har set fra deres hånd, fortæller Casper Christensen.

– Det handler om nogle forretningsmænd i 1983, som beslutter sig for noget af et eventyr, og det går ikke så godt. Det går faktisk rigtig galt for dem, siger Casper Christensen til Ritzau Fokus.

Så selv om han og Frank Hvam allerede har en successikker formel i “Klovn”-filmene, har de valgt at prøve kræfter med noget helt nyt.

– Det bliver en sjov film, men der er ingen sex i overhovedet. Det er noget helt andet end “Klovn”, siger Casper Christensen og fortsætter:

– Alt er anderledes. Vi er et ensemble, der er flere på, vi er klædt ud, siger komikeren, der også har anlagt et kraftigt overskæg forud for optagelserne. På det sociale medie Instagram kan man ligeledes se, hvordan Frank Hvam tilsvarende har anlagt et busket fuldskæg.

Optagelser på Fyn

Optagelserne til duoens nye film starter den 22. august på Fyn og forventes at tage seks uger.

Se, hvordan Casper og Frank har ladet deres skæg gro på Casper Christensens Instagram-konto:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS