Klar til at flytte sammen

En god kemi på jobbet førte til, at skuespillerne Johanne Milland og Alex Høgh Andersen faldt pladask for hinanden

Udgivet

Kærlighed på settet af 'Kald mig far'

Alex Høgh Andersen og Johanne Milland mødtes under optagelserne til 'Kald mig far' og udviklede en stærk kemi.

Efter optagelserne udviklede deres forhold sig fra venskab til kærlighed, og nu flytter Johanne ind hos Alex.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

I den kommende Viaplay-serie "Kald mig far" drages hovedkarakteren Emil mod den charmerende Siv, som han tilfældigt støder ind i, mens de begge er i færd med at samle skrald fra bølgerne i Københavns havn.

Kemien mellem de to skuespillere, Alex Høgh Andersen og Johanne Milland, skulle senere vise sig at række ud over rollerne, og i dag er de kærester - og på vej til at få samme adresse.

-Det var helt klassisk

- Vi kendte ikke hinanden på forhånd, så vi mødte hinanden på arbejdet. Det var helt klassisk. Hun var den bedste til rollen og slog benene væk under os alle sammen, da vi castede, fortæller Alex Høgh Andersen om sit første møde med Johanne.

- Hun gav så meget værdi til serien. Hun var simpelthen så skøn. Det var først, nogle måneder efter at optagelserne var slut, at vi fandt ud af, at det måske var noget mere. Og nu flytter hun ind hos mig om nogle dage, siger Alex Høgh Andersen med et smil.

Heller ikke Johanne Milland havde forudset, at kærligheden ventede på den anden side af "Kald mig far", der handler om den unge Emil, som pludselig skal håndtere, at hans mor - spillet af Ellen Hillingsø - finder sammen med hans bedste ven. Alt imens lever han selv i et ganske usundt forhold, men forelsker sig altså så småt i Siv i skikkelse af Johanne Milland.

Havde det sjovt sammen

- Vi mærkede en virkelig god spillekemi med hinanden under optagelserne, og så blev vi enormt gode venner og havde det sindssygt sjovt sammen, fortæller Johanne Milland uden at kunne sætte en finger på, hvornår det helt præcist slog klik mellem hende og Alex Høgh Andersen.

- Jeg ved ikke, hvordan pokker det kom i stand. Men på et tidspunkt var vi bare begge sådan: "Nå, du er nice. Vi er nice. Okay, så lad os prøve at køre". Og siden da har det bare været enormt naturligt. Det var egentlig et venskab, der udviklede sig, siger Johanne Milland, der synes, at de er gode sammen.

- Vi har det sjovt. Vi er gode venner. Vi er gode til at kommunikere og er meget rolige, og det er dejligt, fortæller hun.

Alex Høgh Andesen og Johanne Milland faldt for hinanden under en filmoptagelse.

Selv om de begge lever travle liv - med Askepot-musicalturné rundt i Danmark for Johanne Millands vedkommende og filmjobs i udlandet i Alex Høgh Andersens kalender - så sørger de for at prioritere hinanden.

Gode til at date hinanden

- Vi har været gode til at rejse sammen. Vi kan godt lide at lave aktive ting, og vi er rigtig gode til at date, når vi endelig er hjemme. Lige nu er det meget projekter i hjemmet, der optager vores tid. Men det er vi også gode til at lave sammen, fortæller Johanne Milland.

Samme toner lyder fra en glad Alex Høgh Andersen.

- Altanen er blevet fikset nu, fordi hun har fået styr på det. Så lejligheden er blevet mindre en drengehybel, selv om den egentlig ikke var så drengehybelagtig, siger han.

Komedieserien "Kald mig far" løber over seks afsnit og har premiere på Viaplay 28. april.

Serien er blevet til efter en idé af Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard, der ud over at spille bedste venner på skærmen også er bedste venner i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS