Kjeldbjerg jubler: -En stærk Robinson-vinder

Jakob Kjeldbjerg lægger ikke skjul på, at han synes det var den rigtige vinder af Robinson Ekspeditionen.

Udgivet Opdateret

Ekspeditionsleder af Robinson Ekspeditionen Jakob Kjeldbjerg jubler over Marlene, der mandag aften vandt Robinson Ekspeditionen 2017:

– Jeg synes jeg selv kan dokumentere og argumentere for, hvorfor Marlene er så stærk en vinder. I 18 år drømte hun om, at være med i Robinson Ekspeditionen og stå på planken. Da hun så kom med var det bare 100 procent, fortæller Jakob Kjeldbjerg til Kendte.dk.

– Marlene startede som en lidt tilbagetrukket karakter. I starten skulle hun finde sin plads. Hun var ikke anonym, men ikke iøjnefaldende. Men det bliver hun hen af vejen. Jeg er vild med at hun tør tage disse konfrontationer – både ung/gammel – men især kvinder/mænd, hvor hun for alvor er på barrikaderne. Så en halvitaliener med halvitaliensk blod i årerne og temperament, der virkelig kommer til sin ret, siger Jakob Kjeldbjerg.

Han elsker også Marlenes fandenivoldskhed og vilje til at vinde.

Dygtig og stærk

Jakob Kjeldbjerg forklarer, at Marlene har været dygtig og stærk på de rette tidspunkter:

– Og hun har haft heldet med sig. Hun er jo heldig, at Pernille trækker sig i ø-rådet og hun er heldig med, at Jesper samme dag giver op, forklarer Jakob Kjeldbjerg og tilføjer:

– I min optik har Marlene ikke været ude af ekspeditionen. Og hun greb chancen i ø-rådet, hvor Pernille valgte at forlade Robinson og viste, at nu skulle hun vise, at hun kunne klare ekspeditionen. Så en skøn skøn vinder, der har været god til at sætte ord på sine følelser – og også sine kontroverser undervejs.

Kjeldbjerg: Det bedste var…

Jakob Kjeldbjerg er ikke i tvivl, hvad det bedste ved Robinson Ekspeditionen 2017 har været:

– Det er ubetinget – efter vi kom ud over snyderierne – disse fantastiske personer i de sidste episoder, inden for rammerne, får lov til at køre deres show. Det er kvinder mod mænd – hvor kvinderne flyttede over i deres egen lejr – og hvor de pludseligt er blevet unge mod gamle igen, fortæller Jakob Kjeldbjerg.

Kjeldbjerg: -Det værste var…

Det værste er Kjeldbjerg slet ikke i tvivl om. Det var snyderierne, da veteranerne Michael Backer og Mathias Lynge på 14 dage snød – og tog over på den modsatte side af øen og tiggede sig til mad.

Da snyderiet gentog sig – for anden gang – blev de smidt ud af ekspeditionen:

– Jeg får kvalme af tanken om, at én af svindlerne står med trofæet til sidst, sagde Jakob Kjeldbjerg den 19. september til Kendte.dk.

Hverken Backer eller Lynge nåede dog så langt i ekspeditionen.

Robinson kan fejre jubilæum

En ny sæson af Robinson Ekspeditionen kommer i 2018, hvor programmet kan fejre 20 års jubilæum.

Det bliver Jakob Kjeldbjergs 13. sæson.

Han har et godt råd til de personer, som gerne vil med i næste års ekspedition:

– De skal tænke sig om tre gange. Så skal de spørge familier og venner om de har det der skal til. Når de har fået at vide at det har de – og er blevet klappet på skulderen, så skal de kigge sig selv i spejlet fire gange. Og hvis de får øje på mig i spejlet, så må de gerne tænke om de kan klare det jeg udsætter dem for. Og når de har tænkt sig om 10 gange mere, så synes jeg bare de skal melde sig, slutter Jakob Kjeldbjerg.

Finalen i Robinson Ekspeditionen blev mandag aften set af 341.000 seere. Finalen i 19. sæson er den mest sete Robinson-finale siden 2010, oplyser TV3 til Kendte.dk.

Powered by Labrador CMS