Kim Larsen vender tilbage: Sådan har han det i dag!

Tivoli har satset på bredde i årets program for Fredagsrock, og artisterne tæller Kim Larsen, a-ha og L.O.C.

Kim Larsen giver koncert i Tivoli den 13. juli. Foto René Lind Gammelmark (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

For 22. år i træk løfter Tivoli sløret for årets Fredagsrockprogram, som i år vægter, at der er noget for alle.

Kim Larsen er tilbage efter han sidste år fik konstateret prostatakræft:

– Den 13. juli spiller vi på Plænen i Tivoli i København. Det ser vi meget frem til. Alt går planmæssigt med Larsen. Han og bandet glæder sig meget til at komme tilbage., skriver Kim Larsen & Kjukken på Facebook.

Udover Kim Larsen kommer navne som Magtens Korridorer, Mew, Michael Falch, Kesi, Burhan G, Lis Sørensen og Scarlet Pleasure.



175 års jubilæum

Tivoli kan i år kan fejre 175 års jubilæum.

– Programmet i år har en bredde og en tyngde, der er en jubilæumssæson værdig.

– Københavnere og andre besøgende kan glæde sig til et stærkt program, der byder på både nye og veletablerede navne fra den danske musikscene krydret med et par udenlandske perler, siger underdirektør Nikolaj Koppel i en pressemeddelelse.

Christopher starter Fredagsrock

Det er popkometen Christopher, som fredag den 13. april tager hul på årets musikalske program, der afsluttes fredag den 21. september med sangerne Søren Huss og Carl Emil Petersen.

I år indeholder Fredagsrockprogrammet mere end ti dobbeltkoncerter, og blandt andet Peter Sommer og gruppen Gangway skal dele scenen, ligesom at Kesi og Hugo Helmig også skal optræde til en dobbeltkoncert.

Også udenlandske navne som a-ha og The Hollywood Vampires, der tæller Hollywood-stjernen Johnny Depp, lægger vejen forbi Tivoli i år.

Som noget nyt har Tivoli fået tilladelse til at hæve lydniveauet, og det er noget, der vækker begejstring i den gamle forlystelsespark.

– Den ekstra lydvolumen er virkelig en gave til de hundredtusindvis af musikfans, der holder af at høre musik i Tivolis helt unikke omgivelser, siger Nikolaj Koppel i meddelelsen.

Tivoli har endnu til gode at afsløre to af septembers navne.

Afsløringen af de to sidste koncertnavne meldes ud senere, skriver Tivoli.

Powered by Labrador CMS