Kendt TV-vært skal være tjener for Mary og Frederik

Anders Lund Madsen skal hjælpe med serveringen for kronprinsparret.

Udgivet Opdateret

Kronprinsparret er nok mere end almindeligt vant til, der bliver serveret for dem, når de er ude i officielt ærinde.

At det er en kendt TV-vært, der er med til at svinge fadene, er dog nok knapt så almindeligt.

Ikke desto mindre er det det, der sker fredag, hvor parret skal spise frokost på den lille færøske ø Fugloy – en del af det officielle program under parrets besøg på Færøerne.

Det skriver B.T.

Anders Lund Madsen, der har lavet et program fra øen, er nemlig også på Færøerne i disse dage for at besøge en ven. Han har altså lovet at hjælpe med serveringen.

– Det er en lille ø og alle hænder er nødvendige, og jeg tror, det er en stor ting, at Kronprinsen kommer, og så vil man gerne hjælpe til. Nu har jeg boet der, og så har jeg lovet at hjælpe lidt til, siger Anders Lund Madsen til B.T.

Besøg slutter søndag

Andre dele af programmet, der slutter på søndag, byder blandt andet på besøg i Klaksvík, hvor borgmester Jógvan Skorheim og fru Vígdis Skorheim tager imod.

Her skal de blandt andet ud og se, hvordan det nye centrum i byen vil se ud, når det er færdigbygget. Senere skal de besøge Færøernes østlige bygd, Hattarvík, hvor de skal på en gåtur gennem området.

Lørdag skal kronprinsparret se Færøernes største lakseopdrætsvirksomhed og på en sejltur, der tager dem forbi lakseopdrætsanlægget hos Marine Harvest.

Reception og medaljer

Om aftenen er det royale par værter ved en reception om bord på Kongeskibet Dannebrog, men det er ikke slutningen på aftenen for kronprins Frederik, der har fået æren af at overrække medaljer ved den færøske pokalfinale i fodbold.

Efter en gudstjeneste og frokost søndag tager den royale familie officielt afsked med Færøerne.

Powered by Labrador CMS