Kendt TV-far anholdt for voldtægt af barn

Faderen fra realityserien "The Willis Family" er blevet arresteret for at voldtage en mindreårig pige. Måske en af hans egne døtre.

Udgivet Opdateret

Fredag blev Toby Willis anholdt for at voldtage et barn. Toby Willis, far til 12, er bedst kendt for reality-showet “The Willis Family”, der sendes på kanalen TLC.

Anholdelsen er resultatet af en operation af Tennessee Bureau of Investigation. Myndighederne oplyser, at stjernen har haft sex med en mindreårig pige for omkring 12 år siden. Det skriver MSN.

Flygtede for at undgå anholdelse

Toby Willis blev anholdt i staten Kentucky, hvor han skulle være flygtet til for netop at undgå anholdelsen. Han er fængslet uden mulighed for kaution og vil blive udleveret til Tennessee. Det er endnu uvist, om den voldtagne er en af Willis’ egne døtre. Willis har børn i alderen fem til 24.

Familien, der er kendt som “The Willis Clan”, begyndte sin reality-karriere sidste år. Forinden har gruppen en mindre succes i 2014 niende sæson af  “America’s Got Talent” som et familieorkester, der synger og danser. De røg dog ud i kvartfinalen.

Deres optræden og fremtoning vækkede dog tv-kanalens interesse, der begyndte at dokumentere deres liv. Anden sæson sluttede i April i år.

Tredje sex-skandale

Dette er den tredje sexskandale for tv-kanalen TLC.

Som mediet Gossip Cop har omtalt, blev serien “Honey Boo Boo” taget af tapetet, da familiens matriark Mama June begyndte at komme sammen med den mand, der tidligere havde sexkrænket en af hendes døtre.

Sidste år, kort tid efter første afsnit af “The Willis Family”, blev det afsløret, at stjerne Josh Duggar fra serien “19 Kids And Counting” havde krænket flere mindreårige, da han var teenager. Blandt dem hans egne søskende.

TLC har ikke kommenteret på anholdelsen af Toby Willis, men undersiden for familien på kanalens hjemmeside havde modtaget hundreder af opslag, inden den blev lukket ned.

Også familiens egen hjemme- og Facebook-side er lukket.

Powered by Labrador CMS