Kendt rapper involveret i voldsom skudepisode

Willie Maxwell, bedre kendt under kunstnernavnet Fetty var involveret i skudepisode

Rapperen Fetty Wap var på den ene eller anden måde indblandet, men er ikke blandt ofrene. Foto: Wikimedia Commons
Rapperen Fetty Wap var på den ene eller anden måde indblandet, men er ikke blandt ofrene. Foto: Wikimedia Commons
Udgivet Opdateret

Hvad, der skulle være en hyggelig tur på en såkaldt “deli” for den amerikanske rapper Fetty Wap og en håndfuld venner, endte med at blive en særdeles dramatisk episode i stedet. Rapperen befandt sig med et trylleslag i skudlinjen, da tilsyneladende ukendte gerningsmænd stormede ind på spisestedet med ét mål for øje: Røveri.

Hændelsen beskrives i flere amerikanske medier, og over for blandt andre avisen North Jersey bekræfter det lokale politi.

Troy Oswald fra den lokale ordensmagt beskrev, hvordan Fetty Wap og flere af hans venner var involveret i skyderiet, der skete kort efter klokken fem søndag lokal tid på spisestedet, der ligger på Montclair Avenue i Fetty Waps hjemby Paterson. Oswald sagde, at hip-hop stjernen og hans venner ikke er mistænkte i skyderiet eller det røveri, der skete under hændelsen.

Tre personer blev såret under skyderiet, men politiet har ikke ønsket at kommentere, hvor vidt disse har forbindelse til rapperen.

Det er heller ikke oplyst, hvordan røveriet udviklede sig til skyderi.

To af ofrene blev taget til St. Josephs Regional Medical Center i Paterson og en tredje blev behandlet på Hackensack University Medical Center, oplyser politiet til North Jersey.

Powered by Labrador CMS