Kendt og elsket TV-onkel skal være far – som 54-årig

John Stamos og hans forlovede - 31-årige Caitlin Mchugh - skal være forældre.

Udgivet Opdateret

På TV gjorde han sig blandt andet bemærket som den cool, sjove og afslappede onkel Jesse Katsopolis. Mens serien rullede over skærmene lykkedes det også for seje onkel Jesse rent faktisk at få to børn (tre hvis vi regner den genoptagne sæson med), men i virkeligheden er tingene ikke gået lige så stærkt for John Stamos, der spillede rollen som Jesse.

De seneste måneder har der til gengæld været fuld knald på, afslører han i et stort eksklusivt interview med det amerikanske magasin People, der således kan meddele, at hans kæreste gennem godt et år, Cailin McHugh, er gravid. Hun venter parrets – og Stamos’ – første barn til foråret 2018.

Historien kommer blot to måneder efter, de to er blevet forlovet. Det skete i oktober.

Det må du hellere …

John Stamos er 54 år gammel, mens hans kommende brud er 31. Dermed er det en aldrende kendis, der snart kan skrive farmand på sit omfangsrige CV. Det lægger hverken han eller McHugh skjul på i interviewet.

– Hun foreslog: ”Måske skal vi have et barn, før vi bliver gift”, og jeg spurgte “hvorfor?”, husker Stamos ifølge People. Svaret fra hans forlovede lød: “Fordi du er gammel.”

Selv om tingene måske synes at være gået lidt stærkt for den gode onkel Jesse, så er der ifølge ham en mening med det hele. Først kom nemlig graviditet, og så fulgte forlovelsen.

– Graviditeten var en kendsgerning, og så sagde jeg, jeg må hellere sørge for, at hun får en ring på sin finger, fordi det er det rigtige at gøre – og jeg ville giftes med hende alligevel. Jeg ringede til hendes forældre og spurgte, og svaret lød ret præcist: “Det må du hellere …”, fortæller Stamos.

Powered by Labrador CMS