Kendt fodboldspiller roser Harrys evner som far

Det var kun superlativerne, der blev brugt, da den tidligere fodboldspiller David Beckham fortalte om Harry.

Udgivet Opdateret

Det har længe været kendt, at den tidligere fodboldspiller David Beckham har et nært venskab med prins Harry.

Netop det tætte venskab satte David Beckham ord på. Her kom han blandt andet ind på, hvor glædeligt det har været for ham at se Harry som far, skriver People.

Artiklen fortsætter efter videoen

Stolt af ham

Den tidligere britiske fodboldspiller David Beckham var glad for at tale om Harrys evner som far, da han i et interview blev spurgt ind til venskabet med den tidligere royale.

David Beckham gav udtryk for, at han er meget stolt over at se Harry som far.

– Jeg tror, at han nyder at være en ung far for første gang, og det er egentlig altid det, vi taler om. Når du er forælder, så ændres alt for dig, lød det fra den tidligere fodboldspiller.

– Vi elsker ham. Han er en vidunderlig person – og vigtigst af alt – så er jeg stolt over at se ham vokse op som individ og være den person, som alle fædre gerne vil være, tilføjer han.

Talte ikke om ny rolle

David Beckham er selv en meget erfaren herre, når man ser på forældreskabet. Han er far til fire børn. Sønnerne Brooklyn, Romeo og Cruz samt datteren Harper.

Noget, som David Beckham dog ikke kom ind på i interviewet, var Harrys beslutning om at træde tilbage som et fremtrædent seniormedlem af den britiske royale familie.

Den tidligere fodboldspiller afslørede, at han ikke have talt med sin ven om den kommende fremtid, eller om Harry og Meghans flytning.

Powered by Labrador CMS