Kate hyldede Diana: Kan du spotte detaljen?

Hertuginde Kate sendte en kærlig tanke til den afdøde prinsesse Diana ved prins Archies dåb.

Det officielle foto fra prins Archies dåb afslørede, hvordan hertuginde Kate hyldede prinsesse Diana. Klik videre for at få svaret. Foto: Scanpix
Det officielle foto fra prins Archies dåb afslørede, hvordan hertuginde Kate hyldede prinsesse Diana. Klik videre for at få svaret. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det er kun de mest detaljeorienterede, der har opdaget hertuginde Kates hyldest af hendes mands afdøde mor, prinsesse Diana.

Til prins Archies dåb sendte hertuginde Kate en helt særlig tanke til prinsesse Diana, som er blevet afsløret i forbindelse med udgivelsen af de officielle dåbsfotos.

Det skriver Harper’s Bazaar.

Tænker over tøjet

De royale tænker naturligvis over, hvad de ifører sig til særlige arrangementer som bryllupper, dåb og begravelser. Mens der også følger bestemte regler for påklædningen.

Hertuginde Kate må siges at have tænkt nøje over hendes valg, da hun sammen med sin mand prins William deltog i prins Archies dåb.

Hun bar en smuk støvet rosa kjole fra Stella McCartney samt et smukt hårbånd.

Særlige smykker

Men det var hverken den smukke kjole eller det fine hårbånd, der løb med alt omtalen. Det var derimod hertugindens smykker.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Hertuginde Kate havde i dagens anledning nemlig iført sig et par perleøreringe, som tidligere har tilhørt prinsesse Diana.

Den afdøde prinsesse bar dem faktisk til prins Harrys dåb. Nu sørgede hertuginden for, at de også var med til prins Harrys søns dåb.

Genbrug

Det er ikke første gang, at hertuginde Kate har brugt de finde dråbeformet perleøreringe.

Hun har haft dem på ved en statsbanket til ære for Hollands konge Willem-Alexander og dronning Maxima.

Men hun har faktisk også genbrugt kjolen, som hun havde på til dåbet. Den har hun haft på i 2018 til dronningens officielle julefrokost.

Powered by Labrador CMS