Karin Cruz ramt af kronisk sygdom

Nyhedsværten Karin Cruz blev for nogle år siden ramt af gigt. Det afslører hun nu i et stort interview.

Udgivet Opdateret

Endnu en dansk kendis deler nu, at hun lider af en kronisk sygdom. Den kroniske sygdom deler Karin Cruz blandt andet med tennisstjernen Caroline Wozniacki.

Nyhedsværten Karin Cruz afslører i et interview med Alt for Damerne, at hun for nogle år siden fik diagnosticeret gigt, som plagede hende meget op til diagnosticeringen. Det skriver Ekstra Bladet.

Havde det skidt

Karin Cruz serverer til dagligt nyheder for danskere, der følger med i TV 2 Nyhederne. Hun har i et interview fortalt, at hun lider af gigt.

Artiklen fortsætter efter videoen.

I årene op til diagnosticeringen havde hun det rigtig skidt.

– Jeg fik gigt for nogle år siden og havde det faktisk rigtig skidt i et år, inden man fandt ud af, hvad jeg fejlede. Jeg havde rigtig mange smerter, var meget hævet og dybt ulykkelig over det. Til sidst hævede mine hænder fuldstændigt op, og så kom lægerne frem til, at det var gigt, fortæller nyhedsværten i interviewet.

Blevet bedre

Karin Cruz deler nu samme skæbne, som 700.000 andre danskere. Det er i ifølge Gigtforeningen det antal danskere, som hver dag lever med den kroniske sygdom.

Gigt kan ikke kureres, men det kan helbredes. Og på trods af at Karin Cruz’ første møde med sygdommen var en udfordring for helbredet, så er hun i bedring.

Hun fortæller til Ekstra Bladet, at hendes sygdom er meget bedre nu.

I galleriet ovenfor kan du se nogle af de danske kendisser, der lever med kroniske sygdomme.

Powered by Labrador CMS