Kaos i kongehuset: Nygifte misser vigtig royal begivenhed

Prinsesse Eugenie og manden Jack Brooksbank kom ikke til royal julemiddag, men aftenen før havde prinsessen været til helt særligt arrangement.

Smukt så det ud, da prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank blev gift, men nu skaber parret kaos i kongehuset. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

I England er det en tradition, at den royale familie mødes til en stor julefrokost inden jul – og i år faldt den frokost onsdag den 19. december, hvor dronning Elizabeth inviterer familien til middag. Men et prominent par manglede til middagen. Det var nemlig de nygifte Eugenie og Jack Brooksbank, der ikke mødte op til middagen, men der var bare ét problem.

Eftersigende har parret ikke følt sig på toppen, hvorfor de valgte at blive hjemme fra den første officielle julemiddag som mand og kone. Men i kongehuset har dette vakt opsigt, mener Daily Mail.

Afbuddet kommer nemlig blot dagen efter, at prinsesse Eugenie havde været til præmieren på en ny film, der hedder ‘Sharkwater Extinction’ på Curzon Soho i det centrale london.

Eugenie så frisk ud

På billeder fra begivenheden kan man se billeder af prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank, hvor de begge så friske ud. Men nu menes det, at de er blevet syge natten over. Og det nygifte par var ikke de eneste royale, der var blevet sendt i sengen af sygdommen.

Camilla Parker Bowles havde nemlig også taget en sygedag og sendt prins Charles alene afsted til den store middag.

Powered by Labrador CMS