Kærlighedsraseri: Depp skar fingerspidsen af

Johnny Depps ekskone Amber Heard hævder, at skuespilleren skar en del af sin egen finger af og skrev en besked med blodet.

Udgivet Opdateret

Ægteskabet mellem den amerikanske skuespiller Johnny Depp og Amber Heard har i bogstavelig forstand kostet blod, sved og tårer.

Det hævder i hvert fald Amber Heard og hendes advokater i den aktuelle retssag mellem parterne, hvor hun påstår, at Johnny Depp i raseri skulle have skåret sin egen fingerspids af. Det skriver mediet TMZ.

Påvirket af alkohol og stoffer

I retten fortæller Amber Heard ifølge TMZ, at den tidligere “Pirates of the Caribbean”-stjerne både var påvirket af alkohol og stoffer, da hans vrede tog over og fik ham til at smadre både vinduer og glasflasker.

Det var et stykke af det smadrede glas, som angiveligt skulle have skåret i hans finger.

Voldsomt billede af blodig finger

På det amerikanske medie TMZ’ hjemmeside kan man se et voldsomt billede af, hvad der efter sigende skulle være, den 53-årige skuespillers blodige finger, og som altså nu er en del af retssagen.

“Sweeney Todd”-stjernen skulle angiveligt have dyppet den afskårne stump finger i maling, hvorefter han brugte en blanding af blod og farve til at skrive en besked på væggen til sin tidligere kærlighed.

Her skrev stjernen Billy Bob, som er navnet på skuespilleren Billy Bob Thornton, som Johnny Depp tidligere har anklaget Amber Heard for at have været ham utro med.

Det stormfulde ægteskab mellem Heard og Depp varede blot 15 måneder, før parret valgte at gå fra hinanden.

Se billedet fra TMZ’ hjemmeside her.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS