-Jeg vil ikke tilbage på skærmen

Den tidligere tv-vært Claus Elming nyder at lave podcast, og han har derfor ikke planer om at komme tilbage på fjernsyn lige foreløbig

Udgivet Opdateret

Claus Elming har haft seks år væk fra skærmen, og han er ikke klar til at komme tilbage endnu. Heller ikke på TV 2-programmet "Vild med dans", som han var vært på fra 2006 til 2017.

- Jeg har det egentlig super godt med det, for jeg går og hygger mig med de ting, jeg laver, fortæller han.

- Lige nu laver jeg to podcasts. En om cykling og en om amerikansk fodbold. Og i forhold til cykling kan jeg allerede mærke, at der er en enorm begejstring og forventningsglæde omkring Tour de France. Så jeg håber også, at vi med podcasten kan indfri noget af den glæde og give folk lidt ekstra, fortæller Claus Elming.

Han har tidligere beskæftiget sig med cykling som sportskommentator på TV 2, og derudover er han tidligere amerikansk fodboldspiller.

Stiftede amerikansk fodboldklub

Sammen med Steen Lindeberg og Søren Brøcker stiftede han en lokal amerikansk fodboldklub i Danmark.

- Amerikansk fodbold er mit hjertebarn, og jeg har været med til at starte det op i Danmark. Det og cykling er to ting, jeg elsker at snakke om, siger Claus Elming.

Claus Elming har haft seks års pause som tv-vært. Tiden har han blandt andet brugt på at lave podcast om cykling og amerikansk fodbold. (Arkivfoto).
Claus Elming har haft seks års pause som tv-vært. Tiden har han blandt andet brugt på at lave podcast om cykling og amerikansk fodbold. (Arkivfoto).

To Tour-etaper

Han skal blandt andet bruge sommeren på at dække de to sidste etaper af Tour de France med sin podcast "Veloropa podcast". Men først skal han blandt andet på Roskilde Festival med sin 14-årige nevø.

- Jeg er blevet så gammel nu, at jeg har min 14-årige nevø med på Roskilde Festival. For jeg skal introducere ham til hele festivallivet.

- Og det er sjovt at se ham med hagen nede på brystet, fordi han er imponeret over alle de mennesker, der er her, og det enorme set-up, fortæller Claus Elming.

Desværre den eneste dag

Men det er kun onsdag, han skal bruge tiden med sin nevø på festivalen.

- Onsdag er desværre den eneste dag, vi har på Roskilde Festival, så det bliver en hardcore onsdag, hvor min 14-årige nevø har fået lov til at vise Kendrick Lamar, og så skal jeg vise ham Queens of the Stone Age, fortæller Claus Elming med et smil.

Powered by Labrador CMS