-Jeg kan godt være et røvhul

Kevin Spacey har ifølge det tyske magasin Zeit for første gang i fem år lukket en journalist ind. Og nu fortæller han i et langt interview om sit liv

Udgivet Opdateret

Den berømte amerikanske skuespiller Kevin Spacey, som er anklaget for fire seksuelle overgreb begået mod mænd, har givet sit første lange interview, siden hans karriere gik i stå i 2017.

Interviewet er givet til det tyske magasin Zeit, som publicerede det den 14. juni.

Anklagerne mod skuespilleren begyndte 2017, og efter at de fortsatte og voksede, valgte Netflix at fyre ham fra den populære serie "House of Cards".

I interviewet udtaler Kevin Spacey sig om sit liv og karriere og om, hvordan han har opført sig. Men han har sat den regel for interviewet, at der ikke må tales om de konkrete retssager, som han er anklaget for.

Retssag 28. juni

Til det tyske magasin fortæller han, at han mistede sit job, renome, penge og mange af sine venner, efter at beskyldningerne kom frem i medierne.

Men han er sikker på, at han får et comeback, hvis han bliver frikendt i retssagen, som finder sted den 28. juni i London.

Desuden erkender han delvist i interviewet, at han godt kan være "et røvhul".

- Jeg tror, at jeg virkelig prøvede at undgå at være et røvhul. Men jeg tror, at jeg til en vis grad var et røvhul, siger Kevin Spacey i interviewet ifølge Berlingske.

Den amerikanske skuespiller Kevin Spacey er anklaget for fire seksuelle overgreb begået mod mænd. Retssagen finder sted den 28. juni i London. (Arkivfoto).
Den amerikanske skuespiller Kevin Spacey er anklaget for fire seksuelle overgreb begået mod mænd. Retssagen finder sted den 28. juni i London. (Arkivfoto).

Var kun 14 år

Skuespilleren Anthony Rapp var en af de første, som stod frem og beskyldte Kevin Spacey for et seksuelt overgreb tilbage i 1986, hvor Anthony Rapp kun var 14 år.

Det gjorde heller ikke sagen bedre for Kevin Spacey, at han selv samtidig med anklagerne valgte at stå frem som homoseksuel. Det fik nogle til at tro, at det var et stunt, han lavede for at tage opmærksomheden væk fra anklagerne om overgreb.

De fire seksuelle overgreb, som Kevin Spacey anklages for, skal have fundet sted mellem marts 2005 og august 2008 London samt i april i 2013.

Powered by Labrador CMS