Irinas store frygt: Dét må Allessia ikke arve

Irina Olsen har haft mange problemer med sine tænder. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Når man får børn, kan de føles som om, man får en lille mini-klon. Men der er dog en ting, Irina Olsen håber, hendes datter bliver forskånet for

Irina Olsen har i dag et smukt smil. Men sådan har det ikke altid været. Som barn i Ukraine måtte hun mere til tandlægen, end hun på nogen måde havde lyst til, fordi hendes tænder var genstridige, skriver hun på sin blog:

Jeg havde de vildeste problemer med mine tænder, helt fra jeg var barn. De var sååå skæve, det var ekstremt. Mine mælketænder ville ikke falde ud og alle de andre var allerede på vej, så jeg havde to rækker tænder der bare stak ud til alle sider = det var helvede! Jeg var hos tandlægen mere end jeg var i skole altså, da vi boede i Ukraine og har virkelig fået traumer efter det (der var aldrig bedøvelse siger jeg bare).

I Danmark endte hun med at gå med bøjle i flere år, og hendes tandlægeskræk blev ikke bedre, selvom behandlingen var noget mere skånsom i Danmark.

Håber, datteren slipper for de problemer

For nyligt måtte Irina Olsen igen afsted til tandlægen. Denne gang var det en visdomstand, der skulle ud.

Jeg troede virkelig, at det ville blive et smertehelvede og jeg fældede lige en tåre derinde inden. Pinligt… men jeg har simpelthen traumer altså. Ømt emne. Efter bedøvelsen, var der intet der gjorde ondt overhovedet og det var så hurtigt overstået. Jeg var i chok!!!

Hun havde aldrig før prøvet en smertefri tandlægebehandling. Og så håber hun bare, at Allessia får et nemmere tand-forløb, end hun selv har haft.

Jeg håber virkelig ikke, at Allessia får de problemer. Folk i Danmark har også generelt bedre tænder og der er bedre produkter her, end der var i Ukraine. Så vi er igang med at børste alle hendes nye bisser og passe på dem

Powered by Labrador CMS