I fare? Det har de altid med

Når prins Charles og hertuginde Camilla tager ud på en rejse, er en taske dedikeret til noget helt særligt.

Udgivet Opdateret

Som royal er kalenderen pakket med rejser både indenrigs og udenrigs. Faktisk er der for mange kongelige medlemmer flere dage i udlandet end hjemme i vante omgivelser.

Det er for tiden ikke sådan realiteterne ser ud for de royale familier, da coronavirus har lagt en dæmper på at krydse landegrænser.

Artiklen fortsætter efter videoen

Men når det bliver tid igen, så kan du bide spids på, at prins Charles og hertuginde Camilla holder fast i en diskret tradition, de gør brug af, når de tørner ud på deres royale visitter verden over.

Det skriver Express.

En særlig taske

De fleste, der skal rejse til udlandet, hvad end der er tale om en ferie eller arbejde, pakker formentlig tasken efter en pakkeliste. Den indeholder en række ting, der er nødvendige at have med på rejsen.

Sådan en må det formodes, at kongelige medlemmer også kan ske at gøre brug af.

I hvert fald er der en række regler for, hvad prins Charles og hertuginde Camilla har pakket, når de drager ud i den store vide verden i kraft af deres royale blod.

Én lidt finurlig ting, det royale par får pakket, er muligvis ikke noget, der står på den gængse pakkeliste.

For prins Charles og hertuginde Camilla er en helt særlig taske dedikeret til det indhold, og når de er ankommet til deres lokation, så er det kun en af sikkerhedsfolkene, der må bære den.

Fuld af sprut

Den meget dyrebare taske indeholder nemlig noget helt specielt, som kan være essentielt for parrets sikkerhed.

Det fortæller en erfaren royal reporter.

– Prins Charles og hertuginden af Cornwall tager nogle gange deres egen alkohol med, så der ikke er fare for, at deres drinks bliver forgiftet, siger Gordon Rayner, der har været med på 20 royale rejser.

Han understreger også, at parret aldrig bærer netop den taske, hvor alkoholen er pakket i, selv. Det er af hensyn til at sikkerheden skal være i top.

Den royale reporter kan også give et indblik i, hvad tasken indeholder af sager.

Han ved, at der altid er gin og tonic, for den drink holder prins Charles særdeles meget af. Men så er der også altid en god flaske rødvin, for det er hertuginde Camilla tilhænger af.

Powered by Labrador CMS