- Hvorfor skulle han være hellig?

Andreas Bo barsler med nye parodier, og alt er i spil i Tivolirevyen

Udgivet Opdateret

Ingen er fredet hos parodiens mester, Andreas Bo, der i forbindelse med gendannelsen af traditionen med Tivolirevyer, er gået i tænkeboks i bestræbelsen på at skabe nyt indhold, så familien Danmark kan more sig.

- En parodi på Ulf Pilgaard er ikke utænkeligt. Hvorfor skulle han være hellig, bare fordi han er den bedste? lød det fra den 56-årige komiker til kendte.dk ved pressemødet i Glassalen mandag middag.

82-årige Ulf Pilgaard spillede sin sidste sæson af Cirkusrevyen i 2021. Det havde han så også gjort hver sommer siden 1986.

Gennem de sidste ti år har Andreas Bo ikke foldet sig ud på revyscenen, men det lader han sig ikke mærke med.

I de rette folder

- Sandheden er, at det ikke er fastslået, hvilke parodier jeg skal lave endnu. Så mon ikke det ender med, at jeg laver en stor klump. Jeg kan godt lide at få forskellige kendte personer til at tale med hinanden, forklarede han om idéfasen, og fortsatte:

- Det har også den fordel, at jeg ikke behøver skifte kostume, fordi jeg i al beskedenhed blot behøver at lægge ansigtet i de rette folder, og så er den hjemme, fortalte skuespilleren, der dog overlader to kendte skikkelser til andre.

- De to mest oplagte, nemlig Mette Frederiksen og Lars Løkke tager andre sig nok af. Jeg har lyst til at lave en række parodier som beskrevet. Så det går jeg efter lige nu, afslørede komikeren uden at sige for meget om, hvad repertoiret ender ud i.

Tivolirevyen får premiere i Glassalen 1. juni, og der er allerede solgt 35.000 billetter i forsalg.

Parodiens mester Andreas Bo er klar til at tage fat i Tivolirevyen.
Parodiens mester Andreas Bo er klar til at tage fat i Tivolirevyen.
Powered by Labrador CMS