Hvem synger på Michael Jackson-album?

Der er sået tvivl om, hvem der synger på tre sange på det Michael Jackson-album, der blev udgivet efter hans død.

Udgivet Opdateret

En stor fan af det nu afdøde pop-ikon Michael Jackson hev Sony – selskabet bag det omtalte album – i retten. Baggrunden for den tur på de bonede gulve var en beskyldning om, at det album, Michael, der blev udgivet efter Jacskons død, ikke var indsunget af stjernen.

Monster, Keep Your Head Up og Breaking News, skulle ifølge den dedikerede fan, Vera Serova, være blevet indspillet af Jackson-imitatoren Jason Malachi.

Nu har retten talt og den frikender Sony og boet efter Michael Jackson. Det skriver det amerikanske musikmagasin Rolling Stone.

Det gør dog ikke, der er kommet en afgørelse på, hvem der synger på de tre numre. Derfor er der stadig planlagt en retssag mod de produceren og produktionsselskabet

Også det danske musikmagasin Gaffa såede i 2010 tvivl om vokalens ægthed.

“Hvor MJ’s mest velinformerede og kritiske fans påstår, at der klart er tale om en eller flere dårlige MJ-kloner. Den C “Tricky” Stewart-producerede Keep Your Head Up kunne snyde selv mig, men føromtalte Breaking News og Monster narrer mig ikke. Ligegyldigt hvor mange ekspert-udsagn, Sony disker op med. Pinligt, grisk og uværdigt”, skrev Gaffa dengang.

Powered by Labrador CMS