Husker du Ross fra Venner? Hvad mon han laver nu?

Er Ross fra Venner virkelig en tyv?

Ligner de to hinanden? Foto: Blackpool Politi/Scanpix/Collage.
Ligner de to hinanden? Foto: Blackpool Politi/Scanpix/Collage.
Udgivet Opdateret

Fantasi og virkelighed er stødt sammen i en efterlysning af en tyv, der 20. september stjal varer fra en restaurant i byen Blackpool i England.

Da sagen en måned senere fortsat ikke var opklaret, valgte politiet i Blackpool at efterlyse tyven med et foto taget af et overvågningskamera, og så blev det skørt.

For har man set den amerikanske sitcom “Friends,” er det svært ikke at genkende Ross fra serien på fotoet. Ross blev i de 10 sæsoner, serien kørte, portrætteret af den amerikanske skuespiller David Schwimmer, og en del af de tips, politiet modtog på Facebook pegede på sammenfaldet mellem sammenfaldet i udseendet af Ross og tyven.

Ross responderer

Tusinder og atter tusinder af mennesker har kommenteret på opslaget, og politiet har selv været inde og kommentere på sammenfaldet mellem de to personer.

– Vi siger tak for de hurtige tilbagemeldinger. Vi har undersøgt sagen grundigt og har fået bekræftet, at David Schwimmer var i USA 20. september, lyder det fra politiet på Facebook.

Det er dog ikke kun politiet, der har afkræftet, at det skulle være “Ross,” der var på tyvetogt. Manden selv, altså David Schwimmer har også selv dementeret, at han skulle have noget med sagen at gøre.

Det sker med en video, der ifølge Schwimmer dokumenterer, hvor han var, og hvad han foretog sig 20. september.

Man kan se videoen under denne artikel.

Powered by Labrador CMS